Line og Livet

Blandt de mange projekter vi har lavet gennem tiden er 3 letlæsningsbøger som formidler tre udvalgte salmer for børn.

Susanne Voss Pedersen, ven og sognepræst ved Anna kirke, har været teologisk sparringspartner på bøgerne.

Line og Livet bøgerne formidler salmernes poesi til danske børn og deres familier. Målet er, at åbne øjne og ører for fin poesi som en tolkning til de store sprøgsmål i tilværelsen. Bøgerne fortæller om Lines tid sammen med farfar og hendes møder med livets alvor, skaverværkets mirakel og den store undren. Når først barnet kan nynne salmen, har det en livline til Himlen, og til at det, der er vigtigt her på Jorden mellem mennesker . Intent mindre

Projektet blev støttet af Kirkeministeriet og blev uddelt gratis til samtlige kirker i Danmark. Distributionen af bøgerne blev støttet af Jubilæumsfonden. 

Samtidig kan salmerne nydes - indsunget af Marie Carmen Koppel. Tegningerne i bøgerne er af den utrolig talentfulde Anna Jacobina Jacobsen

God fornøjelse

Cecilie-Underskrift-300x133
Cecilie Conrad

line_og_livet_2_0

Line og Livet - Sov Sødt

Line skal sove hos farfar, og hygger sig gevaldigt ved det. Men da hun skal lægge sig til at sove, bliver hun alligevel bange.

Farfar tegner et kors i hendes håndflade, og fortæller med ‘Sov sødt, barnlille’, hvad det betyder.

Læs bogen her

Hør salmen herunder

forside-sov_soedt

Line og Livet - En rose

Line og farfar leger gemmeleg en knitrende vinterdag. I haven finder farfar en vinterrose, og bryder ud i sang. I et mørkt skur møder Line en stor frygt, og finder vej gennem den ved lidt lys fra døren og farfars stemme i haven.

Læs bogen her

Hør salmen herunder

en_rose-forside (1)

Line og Livet - Dejlig er Jorden

Line og farfar går en tur sammen en dejlig sommerdag. Line ser på myrer og finder mælkebøtter, man kan puste til, mens farfar nynner lidt på en salme. Line og farfar sludrer om stort og småt, og pludselig savner Line farmor, som er død.

Læs bogen her

Hør salmen herunder

dejlig-er-jorden_forside (1)