Århus | Dag 182 af min 2023 Journal

onkel-ole

I den næststørste by i Danmark, Århus, bor en af min fars lillebrødre. Onkel Ole som jeg har det tætteste forhold til. Aftenen inden kørte vi til Mosgaard Strand for at sove, så vi var klar til at tilbringe dagen sammen med ham. Morgenen gav os en smuk lang gåtur i blødt sand og et ikke-så-koldt dyp i havet.

Århus er ikke stor, men min onkel bor centralt i byen, så vi forventede, at det ville være udfordrende at finde parkering til vores 7 meter lange bil. Det var det faktisk ikke. Vi fandt en fin plads ved havnen, der tillod os at se nogle af de nye ting, der sker i byen. Derefter besøgte vi min onkel, lyttede til vores families historie og så hans samling af genstande, rustninger og bøger, og grinede sammen.

På fandt vi en indisk restaurant der havde en god og billig vegansk frokost. Bagefter drog vi på byvandring. Vi besøgte et museum som havde en udstilling om Anden Verdenskrig og om hvordan den udviklede sig i Skandinavien, og så nød vi domkirken og midtbyen.

Min onkel er en fantastisk fortæller, og vi nød gåturen meget. Tilbage ved vores van lavede vi kaffe og tog det klassiske gruppefoto, før vi tog afsted til det næste eventyr.

gruppebillede-onkel-ole

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere fotos på Facebook

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

En have fuld a roser | Dag 181 af min 2023 Journal
Denne dag er en velsignelse | Dag 183 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)