En hest i stuen, en brandmandsstang og farvel til Coco

Coco-afsked

Gæsteartikel skrevet af Jesper:

Vi har jo en hund, en mellem-puddel, som jeg plejer at undskylde med min allergi. Når man er vokset op med en Golen Retriver, så er det lidt svært, at synes at en puddel er en rigtig hund, men de er allergi-venlige og efter 5 år som puddel-far, må jeg jo ty til korset og sige at jeg elsker den.

Vi har derfor også haft mange overvejelser, om hvorvidt vi skulle tage Coco med rundt i Europa, eller om vi skulle finde nogle der der kunne passe den? 

coco

Vores plan er løbende at finde overnatnings-steder via AirBNB.com, men når man klikker 'pets allowed' muligheden af, så falder de mulige steder nærmest med 90 %. Og når man kombinerer dette med at skulle efterlade sin hund nye steder, hver gang vi skulle på en tur uden den, så tænkte vi, at det bedste ville være, at finde nogle der kunne passe hende.

Så vi spredte ordet i vores netværk, men kunne ikke finde nogle der sådan lige kunne overtage en hund i 3 måneder. Så vi besluttede at tage Coco med og tog ind til dyrelægen, fik styr på diverse vacciner, og så fik Coco endda sit helt eget pas. 

Tre dage før afgang tikker der så en sms ind på telefonen. Den er fra Cecilies kusine Anna, der kender nogle dejlige mennesker (som også har 4 børn) der rigtig godt kunne tænke sig at have hund på prøve, da de længe har haft overvejet om de skulle have hund eller ej. Vi inviterede dem derfor forbi, og sikke nogle dejlige mennesker. Dem ville vi gerne overlade ansvaret til for vores hund.

Onsdag aften kører jeg så over med Coco til dem, og det første der møder mig er en fantastisk have, hvor de har bygget en stor høj, med et legehus på toppen. Allerede der kunne jeg lide dem.

Da jeg træder ind af deres hus, er det første der møder mig en hest i fuld størrelse, som står midt i entreen. Den var ikke levende, men hvor er det dog skønt at nogen mennesker har en hest stående.

Huset Coco skal bo i, har en 1. sal, og sørme om familien ikke havde valgt at få en brandmandsstang ned fra førstesalen, og da jeg roser dem for valget svarer Ronny (faderen i familien) "Vi har jo fået hus, for børnenes skyld, så selvfølgelig skulle de da have en brandmandsstang". - Fantastisk.

Er sikker på at Coco får en skøn sommer, og jeg glæder mig vildt meget til at se om hun lærer at tage brandmandsstangen. Tak fordi I vil passe Coco :o)

Med kærlighed

Jesper-Underskrift

Jesper Conrad


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra det site her

Dag et, afgang og afsted til Åbenrå
Autobahn, Holland og en fortryllet have

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)