En vandpyt vil altid være en kilde til glæde

Storm-i-vandpyt

Gæsteartikel skrevet af Jesper

Så prøver jeg mig (Jesper) mig med mit første blogindlæg. Jeg har haft overladt det med at skrive til Cecilie, for indrømmet, hun gør det så rigtig rigtig fint. Og så er hun klog, dybsindig, vis og ja, det er jo derfor jeg elsker hende så højt.

Men jeg faldt lige over et billede jeg ville dele med jer. Og det er den kære Storm der har fundet sig en vandpyt. Og totalt uovervejet giver han den gas, gennem vandpytten. Nu er jeg jo så heldig at jeg ikke har forlagt min glæde over de små ting i livet, så jeg nyder at se ham gøre det. Men deltog dog ikke selv, havde jeg haft et løbehjul, eller en cykel havde jeg nok selv taget turen.

Men det jeg elsker ved dette billede, er hvordan Storm bare skal igennem den vandpyt, han har ikke tanke for at han bliver møgbeskidt og våd, og må gå rundt med våde bukser i en times tid eller to. Det er fremtid og derfor ikke eksisterende i en 6 årig drengs hovede. Det eneste der betyder noget er at køre igennem vandpytten, og det er fedt. Det kan man se.

Må vi alle huske at hoppe i vandpytter, og indrømmet, jeg er 37 og tager meget gerne en tur gennem en kæmpe vandpyt på cykel stadig. Det er så fedt, når man løfter benenene og vandet spøjter omkring en.

Elsker den dreng, for han får mig rigtig tit til at tænke på alt det man glemmer at nyde.

Ps. For at få et godt billede måtte jeg bede Storm tage et par ture mere, gennem vandpytten - det havde han det helt fint med :)

Tak fordi du læser med.

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Med kærlighed

Jesper-Underskrift

Jesper Conrad


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra det site her

Middelhavs-middagshøjde-blå - Motorvej mellem Figueres og Barcelona
Bencasim udenfor Castello

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)