Opskrift på grønkål med brune ris

IMG_0070

Grønkål og brune ris til frokost. Ja - jeg synes det er en treat.

En hurtig inspirations-bladre-opskrift, uden så meget snik-snak.

groenkaal-brune-ris

Steg brune ris i smør til de popper lidt og bliver dejlige, læg grønkål ovenpå risene og tilsæt kyllingesuppe. Kog fem-otte minutter. Tjek at der stadig er noget væske tilbage. Der skal være mindst en cm væske tilbage i panden, når du slår fire små æg ud, salter og lægger låg på. Damp til æggenes blommer er som du kan lide dem. Salt og peber. Færdig arbejde. Og meget sundt.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Update 2023: Vegansk og Glutenfri

Livet er langt og vi er i en konstant udvikling som mennesker - vi har de sidste mange år levet vegansk og glutenfrit men har valgt at lade alle vores gamle opskrifter være online så de kan komme andre til glæde - Man kan ikke redigere sin fortid :)

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Kål og kød, med brune ris, gulerødder, savoykål, spidskål og hvidkål
En kærlighedserklæring til Brune ris

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)