Kaj si'r go'nat af Mats Letén

kaj-siger-gonat-bog

Kajbøgerne ligner totte-bøgerne, men er faktisk endnu mere enkle. Kaj-bøgerne har vi læst igen og igen og igen, og vi voksne synes faktisk, de er gode. De er Tottebøgerne selvfølgelig også, men Tottebøgerne har den her stemning af halvfjerdserpædagogik over sig, som man kun kan tåle en vis mængde af om dagen. Jeg siger ikke at det er dårligt, for det er det ikke - vi har sandelig også samlet os hovedparten af både Totte og Lottebøgerne, men Kaj-bøgerne giver en fin, fin modvægt. 

Når små børn begynder at læse historier, vil de gerne høre de samme historier igen og igen og igen og igen, til man næsten bliver vanvittig. Jeg har valgt at købe mine småbørnsbøger af samme grund. Måske ikke som litteratur betragtet perler på reolen, men som noget, der rører de smås hjerter og virkelig sættes pris på på daglig basis - har de meget høj brugsværdi. Og krone til time, ja så er bøgerne af denne type, nok den allerbedste litterære investering til børn under fem år. 

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Mere om hjemmeskole. Seks klassiske spørgsmål.
God jul, Cirkeline af Hanne Hastrup

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube