Halfdans ABC af Halfdan Rasmussen

halfdans-abc

Ane lagde anemoner i kanonen ved trekroner - ved det allerførste skud, sprang Anes anemoner ud. 

Halfdans ABC er en klassiker, og Halfdans sproglege er altid og evigt vidunderlige, forskellige, fjollede, sjælfulde. Illustrationerne i denne bog har vi jo selv dyrket som børn i halvfjerserne, så selvom bogen måske læseteknisk ikke er den allerbedste ever, er Halfdans ABC et must, en virkelig fin bog, som man helt sikkert skal ønske sig, hvis man ikke har den.

Jeg kan godt lide musik. Men jeg synes faktisk ikke, den cd som er kommet med rimene er spor god. Sorry. Vil gerne være positiv, men Halfdans ABC balancerer som fine højtlæste, udtalte rim, som man hurtigt lærer udenad og dermed nærmer sig alfabetet - som sange forsvinder balancerne, det er som om det fine drukner i det musikalske - for mig passer det slet, slet ikke sammen. Men jeg ved ikke, om man kan købe bogen uden cd nu om dage. 

Og kan man lide ABC-rim, synes jeg også, man skal dyrke vores (skrevet af hele familien Felumb Conrad) Alfabøvset, som endnu udelukkende er kommet som vægmaleri og gratis ipadbog

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Lille frø af Jakob Martin Strid - Gode bøger til børn
Totte rydder op af Gunilla Wolde

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)