Halfdans ABC af Halfdan Rasmussen

halfdans-abc

Ane lagde anemoner i kanonen ved trekroner - ved det allerførste skud, sprang Anes anemoner ud. 

Halfdans ABC er en klassiker, og Halfdans sproglege er altid og evigt vidunderlige, forskellige, fjollede, sjælfulde. Illustrationerne i denne bog har vi jo selv dyrket som børn i halvfjerserne, så selvom bogen måske læseteknisk ikke er den allerbedste ever, er Halfdans ABC et must, en virkelig fin bog, som man helt sikkert skal ønske sig, hvis man ikke har den.

Jeg kan godt lide musik. Men jeg synes faktisk ikke, den cd som er kommet med rimene er spor god. Sorry. Vil gerne være positiv, men Halfdans ABC balancerer som fine højtlæste, udtalte rim, som man hurtigt lærer udenad og dermed nærmer sig alfabetet - som sange forsvinder balancerne, det er som om det fine drukner i det musikalske - for mig passer det slet, slet ikke sammen. Men jeg ved ikke, om man kan købe bogen uden cd nu om dage. 

Og kan man lide ABC-rim, synes jeg også, man skal dyrke vores (skrevet af hele familien Felumb Conrad) Alfabøvset, som endnu udelukkende er kommet som vægmaleri og gratis ipadbog

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Lille frø af Jakob Martin Strid - Gode bøger til børn
Totte rydder op af Gunilla Wolde

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube