Antboy 1 - tissemyrens bid af Kenneth Bøgh Andersen

antboy

Antboy er en super serie. Det allermest spændende i den første bog er, at drengen Pelle bliver bidt af en tissemyre og forandrer sig. Han får superkræfter, og han skal finde ud af, hvordan hans nye kræfter virker. Han skal også beslutte sig for, om han vil være i de godes eller de ondes tjeneste, finde sit livs balance.

Antboy er en fantastisk god bog for halvstore drenge, til højtlæsning eller selv-læs (for dem, som kan). Den fås også som lydbog, hvad der jo er meget populært hjemme hos os. Den er spændende, uden at være for uhyggelig - hvad der faktisk godt kan være en svær balance netop med disse drenge omkring otteårsalderen. 

Det er klart, at Antboy er blevet endnu mere interessant, efter der er kommet en biograffilm. Den har vi dog ikke set endnu, så den kan jeg ikke rigtig mene noget om. Men bøgerne er klart anbefalelsesværdige. Storm har hørt dem igen og igen og igen. På lydbog. 

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Dødsspillet (Hunger Games) af Suzanne Collins
Outsider. Når hjemmeskolevalget kradser, kaptiel 1

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube