Antboy 1 - tissemyrens bid af Kenneth Bøgh Andersen

antboy

Antboy er en super serie. Det allermest spændende i den første bog er, at drengen Pelle bliver bidt af en tissemyre og forandrer sig. Han får superkræfter, og han skal finde ud af, hvordan hans nye kræfter virker. Han skal også beslutte sig for, om han vil være i de godes eller de ondes tjeneste, finde sit livs balance.

Antboy er en fantastisk god bog for halvstore drenge, til højtlæsning eller selv-læs (for dem, som kan). Den fås også som lydbog, hvad der jo er meget populært hjemme hos os. Den er spændende, uden at være for uhyggelig - hvad der faktisk godt kan være en svær balance netop med disse drenge omkring otteårsalderen. 

Det er klart, at Antboy er blevet endnu mere interessant, efter der er kommet en biograffilm. Den har vi dog ikke set endnu, så den kan jeg ikke rigtig mene noget om. Men bøgerne er klart anbefalelsesværdige. Storm har hørt dem igen og igen og igen. På lydbog. 

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Dødsspillet (Hunger Games) af Suzanne Collins
Outsider. Når hjemmeskolevalget kradser, kaptiel 1

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)