Monument Valley

monument_valley_facebook

Jeg er begyndt at bruge nogle penge på at købe iPad apps til mig selv og mine unger, da jeg mener, det er vigtigt at deltage engageret i det, der optager mine børn (hvilket jo altså blandt andet er at spille på ipad), og da det står helt klart for mig, at det simpelthen ikke er gratis at spille gratis spil. De er ofte dårlige, grimme, fulde af reklamer og med elendigt, nærmest decideret nedbrydende indhold. Indhold som fokuserer på udseende, perfektion, penge, rage til sig, slå ihjel, spise alle andre - den slags. Så nu søger jeg aktivt efter gode kvalitetsspil og bruger nogle af vores penge på at købe dem. 

Monument Valley har vi lige spillet og det er et totalt magisk og fint spil, grafikken er inspirerende på en måske lidt kantet, men meget harmonisk måde, stemningen eventyrlig om end lidt dunkel, og opgaverne kræver godt nok, at man slår knuder på sin hjerne. Storm på otte spillede det selvfølgelig igennem på to dage (hvor vi kørte på autobahn hele dagen begge dage), mens undertegnede simpelthen er stuck i en af banerne. Men det er fantastisk, og alle - også den yngste på to år - har virkelig nydt det.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her


Eventyr ved Comosøen: Skønhed, bjergsider og fuglesang
Hjemmelavet smørechokoladepålæg a la Nutella

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube