Monument Valley

monument_valley_facebook

Jeg er begyndt at bruge nogle penge på at købe iPad apps til mig selv og mine unger, da jeg mener, det er vigtigt at deltage engageret i det, der optager mine børn (hvilket jo altså blandt andet er at spille på ipad), og da det står helt klart for mig, at det simpelthen ikke er gratis at spille gratis spil. De er ofte dårlige, grimme, fulde af reklamer og med elendigt, nærmest decideret nedbrydende indhold. Indhold som fokuserer på udseende, perfektion, penge, rage til sig, slå ihjel, spise alle andre - den slags. Så nu søger jeg aktivt efter gode kvalitetsspil og bruger nogle af vores penge på at købe dem. 

Monument Valley har vi lige spillet og det er et totalt magisk og fint spil, grafikken er inspirerende på en måske lidt kantet, men meget harmonisk måde, stemningen eventyrlig om end lidt dunkel, og opgaverne kræver godt nok, at man slår knuder på sin hjerne. Storm på otte spillede det selvfølgelig igennem på to dage (hvor vi kørte på autobahn hele dagen begge dage), mens undertegnede simpelthen er stuck i en af banerne. Men det er fantastisk, og alle - også den yngste på to år - har virkelig nydt det.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her


Eventyr ved Comosøen: Skønhed, bjergsider og fuglesang
Hjemmelavet smørechokoladepålæg a la Nutella

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)