Alt det gode ved computerspil

jane

Det her er en af mine all times favorite TED talks. Jane McGonigal har en vældig fin stemme og et overbevisende projekt, og hun åbnede mine øje for kvaliteterne ved computerspil på en helt ny måde. Før Jane, var jeg nok temmelig oldschool omkring børnenes medieforbrug og havde det ret ambivalent med mine børns forbrug af computerspil. Jeg synes, hun har inderligt ret i meget af det, hun siger - og blot man husker at balancere sit liv, så alle komponenter får lov at fylde, mener jeg, der er rigtig meget godt at hente i gaming.

Kort sagt gjorde Jane MgGonigals forskning det muligt for mig at give slip og SE hvad der egentlig er, der sker, når vi - nu allesammen - spiller computerspil. 

Læs evt min grund-artikel om det her emne: Hvem sidder der bag skærmen?

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Uddannelse er et selvorganiserende system - TED Talk af Sugata Mitra
Til denne dag - om ondskabsfuldheden i mobning - TED Talk

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube