Alt det gode ved computerspil

jane

Det her er en af mine all times favorite TED talks. Jane McGonigal har en vældig fin stemme og et overbevisende projekt, og hun åbnede mine øje for kvaliteterne ved computerspil på en helt ny måde. Før Jane, var jeg nok temmelig oldschool omkring børnenes medieforbrug og havde det ret ambivalent med mine børns forbrug af computerspil. Jeg synes, hun har inderligt ret i meget af det, hun siger - og blot man husker at balancere sit liv, så alle komponenter får lov at fylde, mener jeg, der er rigtig meget godt at hente i gaming.

Kort sagt gjorde Jane MgGonigals forskning det muligt for mig at give slip og SE hvad der egentlig er, der sker, når vi - nu allesammen - spiller computerspil. 

Læs evt min grund-artikel om det her emne: Hvem sidder der bag skærmen?

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Uddannelse er et selvorganiserende system - TED Talk af Sugata Mitra
Til denne dag - om ondskabsfuldheden i mobning - TED Talk

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)