Kan du tåle foråret? En guide til at håndtere allergi med vandkefir

waterkefir-com

Kan du tåle foråret?

Endelig, endelig er foråret kommet, og vi har drukket kaffe ude i solen hele dagen. Børnene har hjulpet med at vaske bilen efter rejsen til Sydfrankrig, og krokus, påskeliljer og mine tidlige 'pink dwarf' tulipaner er væltet op ad jorden.

Alle livsånder vågner igen, og jeg bliver entusiastisk, lykkelig, enerigsk og vågen i enhver forstand på en dag som denne. Endelig, endelig.

... og høfeberen

Liv-og-storm-birketrae

For ganske få år siden, ville det samtidig betyde begyndelsen på seks måneder med en syg ægtefælle. Min mand er multiallergiker, og tåler ingen slags pollen og heller ingen dyr med pels eller fjer. Måske bortset lige fra hest, det vides ikke helt. Men i hvert fald taler vi om øjne, der løber, astma, træthed, influenzalignende symptomer, næse der løber, nyseanfald med mange mange udladninger, kraftigt nedsat søvnkvalitet - og i det hele taget en trang til bare at være i et meget højt hus i en meget forurenet by i regnvejr, for bare at have det nogenlunde godt. Ret irriterende, når nu der er så mange andre ting, manden i virkeligheden helleret ville lave. Allerhelst udenfor i nærheden af blomster og træer.

Vandkefir: Den naturlige mirakelkur

kefir - ginger - thomas felumb

Det begyndte med at jeg fik kefir (af min skønne bror) fordi jeg havde alle mulige følgeproblemer efter kemoterapien. Og min krop råbte JA, højt og inderligt og det var fantastisk. Men det, der skete med Jesper var endnu bedre: Hans allergiske symptomer forsvandt næsten helt. Mirakelkuren: Drik en halv liter vandkefir dagligt. Uden pis. Det virker.

Live-birketrae

Der er rigtig mange gode grunde til at det virker, og man kan selv google sig frem. Jeg vil helst ikke udbrede mig for meget på helseområdet, for det er vældig kompliceret. Men status er, at nu kommer foråret, og vi er begge vildt begejstrede. Før i tiden skulle han spise to antihistaminer til morgenmaden, for overhovedet at kunne gå på arbejde, og havde alligevel nævnte symptomer. Plus i øvrigt krydsallergier, som betød, at han ikke kunne spise alt det skønne somre byder på. Nu drikker han et ekstra glas vandkefir, hvis vi skal besøge nogen med kat, og det er det.

Hvordan er foråret for dig og dine?

For hvis det driller, vil jeg på det allervarmeste anbefale kefir. Det virker. Uden pis. Her drikker vi allesammen kefir og har det absolut bedre med end uden. Også børnene får kefir dagligt, helst jordbærkefir. Og måske ikke dagligt. Måske mere når jeg sådan husker det. Jeg er jo ikke så systematisk. Men min mand er, for han kan slippe helt for en virkelig invaliderende tilstand, når han husker det. Så det gør han.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Tysk Overraskelse: En Uforglemmelig Hoteloplevelse Nord for Kassel
Sig nej til teknisk og maskinelt børnesyn

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)