Jeg er kræftoverlever ...

i 2010 blev jeg diagnosticeret med Leukæmi. Fra den ene dag til den anden blev jeg indlagt på hospitalet og startede med kemo. Her er en række af de artikler jeg har skrevet om at være kræftoverlever. Om sårbarheden og om hvordan det har ændret vores liv. Det er til tider barsk læsning. Livet kan være barskt. Men et enkelt lille lys tvinger mørket væk. Jeg håber mine tekster her kan hjælpe andre der går samme oplevelser igennem eller som er pårørende. 

sidste-kemo-champagne

Kræftoverlever: De fire gode råd jeg fik der hjalp mig til at vinde over døden

”Cecilie, der er ikke andet at gøre end at kæmpe. Jeg er her hver eneste dag, og jeg kan se, at de patienter, der giver op - de dør rent faktisk. Meget hurtigt. Det her er en alvorlig sygdom, du har fået, og jeg kan naturligvis ikke love dig, at du overlever den. Men hvis du vil overleve, skal du kæmpe. Du skal være så stærk som du aldrig har været før, og du skal blive ved, og du skal stå det hele igennem. Hele tiden er der fire ting, du skal gøre:"

Read more…

faith-thomas

Kræftoverlever - om mening

Jeg mener ikke, man kan tale om at der er en mening med noget. Skulle jeg tro, der er en mening med alt det, jeg ser i mit arbejde, ville min præstekjole være til salg. Men jeg tror, der kan være en mening i noget – Christian, præst på Rigshospitalet.

Read more…

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube