Hollands mester i hjemmelavet is - uhhmmm

kaffe-is-IMG_0484

 I dag skal vi beslutte, hvad vi gør i morgen. Vi har aftalt at tage en beslutning klokken fire, og så er den ikke til debat efter det. Der er mange tanker i hovedet, men samtidig formår vi faktisk at slappe totalt af. Lige nu tegner og fortæller Jesper med de tre store, mens Fjord sover - mens jeg så skriver lidt.

Ungerne har det godt. De er trygge og glade, de spiser og sover og kaster sig ud i livet. Ind i mellem vil de hjem. Sådan har man det også selv, jo.

Det er møg-regnvejr, og vi får lyst til bare at køre sydpå. Det er en af mulighederne. Bare stå op i morgen og så køre så langt mod syd, som vi kan komme i et par dage. Ned til varmen. Jeg vil dog rigtig gerne se nogle tulipanmarker først - de er der jo nok ikke i juli når vi kører denne vej tilbage. I hvert fald ikke lige så mange, tror jeg. Men hvad ved jeg egentlig. Liv vil gerne til Bretagne for at mødes med Mettes familie, fordi hun gerne vil møde Freja. Det er bare ikke rigtig syd nok, og lige nu ville man jo bare ønske, man var i Spanien. Men det kal heller ikke være forceret; der er mange hensyn. Men et eller andet gør vi i morgen.

Vi skal på is-cafe og spise hjemmelavet is, drikke rigtig espressokaffe og være på internettet. Så henter vi en masse info og går videre med planen derfra. Det er nok også godt at købe en potte, hvis vi vil videre.

silke-is-IMG_0485

'Verden er så stor så stor', og hver gang man beslutter noget, vælger man jo noget andet fra. Det er svært men egentlig ikke anderledes end livet derhjemme. Blot sat lidt på spidsen i denne Ud I Det Blå situation. Her er ufattelig smukt, uanede muligheder for sjov og skønne naturoplevelser i det her land. Hollænderne er søde og venlige, Duinrell en drøm af et sted at bo. Men vi er alle (undtaget Jesper) forkølede og der er lidt skørt at blive i Nordeuropa i foråret. Smartere at være sydpå nu, og i Holland igen i juli. Desuden er her ret så dyrt ift. ex spanien. Det er spændende at se, hvad vi ender med at gøre.

"Jeg har haft masser af problemer, men de fleste af dem blev aldrig til noget". Tænkte jeg lige. Sådan er det også lidt med planer. Derfor er det lidt spild at lægge for mange planer, bedre bare at gøre noget.

Jeg vil gerne se tulipanmarker, inden jeg forlader Holland. Måske en fix ide

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra det site her

Duinrell, Wassernaar, Holland
Belgien - et land man kører igennem

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)