Duinrell, Wassernaar, Holland

IMG_0363

Man får brugt sig selv i løbet af sådan en dag. Kort fortalt: Klokken ni i morges havde jeg været oppe i næsten tre timer med drengene, og satte ud for at gå en tur i skoven med Liv og Fjord (der skulle sove). Klokken halv elleve havde vi fået morgenmad og ryddet op, og satte hele banden ud for at gå i forlystelsespark - en hel historie for sig.

IMG_0328

Klokken tolv gik vi hjem og spiste frokost og hang ud, og klokken halv tre satte vi ud igen for at gå i skoven. Silke sov lidt i barnevognen, og efter skoven gik vi mere i forlystelsesparken. Klokken fem da de lukkede, gik vi op i byen Wassernaar og var meget trætte i benene og købte færdig-mad i delikatessebutikkerne, så Liv kunne få rositerie-kylling, og mor kunne få broccolisalat, og far kunne få håndlavede forårsruller med masser af bønnespirer og kylling. Og andet godt.

Efter maden satte jeg så lige ud igen med en baby der skulle sove, og et par piger der var klar til en tur i bold-rummet. Som var lukket, men så var vi bare på legeplads i halvanden time, mens solen dalede over bøgeskoven. Hvor lækkert. Ligger lige nu og små-putter Storm. Klokken er ni. Man må sige man er lidt træt nu.

Legepladserne her er skønne! Gyngerne er brede nok til min omfattende bagdel, hvad der giver max point i min bog. Og så er der ægte gammeldags karruseller, båden de håndholdte og en man bare hopper på. Masser af rutsjebaner i alle mulige størrelser, gynger, balanceting, dit og dat. Håber jeg har nogle billeder. Og i dagtimerne er der blød pop til folket fra udmærkede højtalere oppe i bøgetræerne.

Og så er det Thomas fødselsdag i dag. Tillykke elskede brormand.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra det site her

Duinrell - Wassernaar (hvad så nar) - Holland
Hollands mester i hjemmelavet is - uhhmmm

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube