3 skønne dage i ChateauPonsac

aesel-IMG_0870

Gæsteartikel skrevet af Jesper

Vi var på vej sydpå mod Limoges, men Fjord var ked af det, så vi drejede af ved den nærmeste afkørsel, for at finde en legeplads og lidt ro. Den første by vi kom til var mega-kedelig, så vi kørte videre og endte i ChateauPonsac, hvor vi fik lokket en middagslukket restaurant til at lave os et par omeletter, en salat og en Creme Brulé til dessert.

Derefter fik vi leget lidt på en stor sandbanke og overvejede om vi skulle køre videre, eller finde et sted i nærheden.

chateau-ponsac-IMG_0834

Lykken ville, at vi endte på en lokal Camping Plads (takker for at Cecilie kan Fransk) og holdt så meget af stedet, at vi blev der i 3 dage (well. Vi startede med at tro, at det bare skulle være en enkelt overnatning, men da det viste sig, at Livs iPhone lå på et hotel 250 km væk i Orleans, så prøvede vi at få DHL til at hente telefonen, og da det kunne tage op til to arbejdsdage, så blev vi og fik det bedste ud af det. Telefonen kom aldrig frem, men vi havde nogle vidunderlige dage.

Vi boede på toppen af et mindre bjerg, og kunne gå ned til en idyllisk flod, og så havde vi hele stedet for os selv.

Børnene blev rigtig gode venner med Onyx, som er det mest venlige æsel vi har mødt.

silke-aesel-IMG_0850

silke-graes-IMG_0899

Med kærlighed

Jesper-Underskrift

Jesper Conrad


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra det site her

Loiredalen: Om at køre fra et tilfældigt sted og komme ned i gear
Middelhavet, En engel og en million timer på motorvej

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)