3 skønne dage i ChateauPonsac

aesel-IMG_0870

Gæsteartikel skrevet af Jesper

Vi var på vej sydpå mod Limoges, men Fjord var ked af det, så vi drejede af ved den nærmeste afkørsel, for at finde en legeplads og lidt ro. Den første by vi kom til var mega-kedelig, så vi kørte videre og endte i ChateauPonsac, hvor vi fik lokket en middagslukket restaurant til at lave os et par omeletter, en salat og en Creme Brulé til dessert.

Derefter fik vi leget lidt på en stor sandbanke og overvejede om vi skulle køre videre, eller finde et sted i nærheden.

chateau-ponsac-IMG_0834

Lykken ville, at vi endte på en lokal Camping Plads (takker for at Cecilie kan Fransk) og holdt så meget af stedet, at vi blev der i 3 dage (well. Vi startede med at tro, at det bare skulle være en enkelt overnatning, men da det viste sig, at Livs iPhone lå på et hotel 250 km væk i Orleans, så prøvede vi at få DHL til at hente telefonen, og da det kunne tage op til to arbejdsdage, så blev vi og fik det bedste ud af det. Telefonen kom aldrig frem, men vi havde nogle vidunderlige dage.

Vi boede på toppen af et mindre bjerg, og kunne gå ned til en idyllisk flod, og så havde vi hele stedet for os selv.

Børnene blev rigtig gode venner med Onyx, som er det mest venlige æsel vi har mødt.

silke-aesel-IMG_0850

silke-graes-IMG_0899

Med kærlighed

Jesper-Underskrift

Jesper Conrad


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra det site her

Loiredalen: Om at køre fra et tilfældigt sted og komme ned i gear
Middelhavet, En engel og en million timer på motorvej

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube