Les Criques des porteilles v Collure, 50 km fra den Spanske grænse

kys-IMG_1083

Om fokus:
Det er gået op for mig, at jeg har haft et lidt for tungt fokus i mine blogindlæg. Tror bare, jeg ikke ville virke for lalleglad og heller ikke for 'Se mig, jeg er på ferie'-agtig. Men det er jeg jo. På ferie. Og det er faktisk super fedt. Måske har jeg også bare haft ro til at skrive, når jeg har været allermest træt.

Fælles rå-hygge
I dag har vi spillet uno i regnvejr rundt om bordet hele banden. Endda efter aftensmaden, efter håndopvasken. Total idyl. Og leget spørgsmålsleg, hvor en finger springer rundt på bordet i en bane, afhængig af hvor gode ungerne var til at svare på spørsgmål. Mens vi spiste mikroovnspopcorn (jeg skal SÅ meget have en mikroovn når vi kommer hjem - be om).

mad-IMG_1111

Dagens udflugt
Og vi har kørt ad hårnålesving til Colliure, der ligger nogle kilometer syd for, hvor vi er. Idyllisk lille by, mange turister. En borg, mænd der spiller petanque, legeplads, pizza, duer, to strande, en mole. Palmer og kaktusser. Jesper lærte ungerne at slå smut i vandet, og det var faktisk helt fantastisk dejligt og smukt, selvom det regnede og var koldt (kun sølle 16 grader).

slot-IMG_1107

Middelhavet er jo bare vidunderligt. Også i tordenvejr. Og på bjergtoppene i baggrunden, ligger der sne og stråler lyset opad. Det ser utroligt ud. Der er Himmel og Hav, bjerg og skov. Vinmarker op ad skråningerne, grønt, så man tror det er løgn, blomster ud over det hele. Blandt andet en, vi kalder toilet-børste-blomsten, for det ligner den bare. Knaldrød. Og spanske magueritter i tusindvis. Og kaktusser, agaver (hedder det det?). Meget meget smukt. Og anderledes.

Dagens citat
"Hvad sker der for de der kæmpestore annanasser?" sagde Storm, da han så den første palme. Vildt sjovt. Vi har set Ronald Barbaren rigtig magne gange og grinet vildt af det totalt grænseoverskridende dårlige sprog. Og så kom det ud gennem Storms udbrud til den første palme.

Og diverse
Campingpladsen ligger i noget bakket terræn og ungerne er blevet superseje på løbecykler op og ned ad de vildeste bakker. Vi har skønt med tid til at være sammen, og har en uge her. Mindst. Måske køber vi en mere, hvis ikke vi bare rykker videre sydpå. Det skulle blive bedre vejr i løbet af nogle dage, så det er lidt mindre koldt og vådt ude. Vi glæder os til at lufte badetøjet og prøve poolen, når det bliver varmt.

Jesper havde fødderne i havet i dag. For koldt. Men lækkert ellers.

Og så kom vi på facebook, mig og Liv. Hvad skal man ellers lave i regnvejr? Og en smule net har vi jo, og vi elsker jer jo derhjemme. Hele banden.

liv-IMG_1040

I familie med hele Danmark
Der er et dansk par på campingpladsen, som har været her en masse gange. Man er jo nærmest familie, når man møder danskere ude i den store verden, og det er lidt folkeligt og meget hyggeligt. De er søde, og kan give et væld af tips, fordi de har været her så meget. Jeg glæder mig meget til den tur hen over klipperne, der ender i en lille hemmelig sandstrand med hyggelige ikke for turistagtige cafeer. Måske i morgen. Hvis det ikke regner for meget. Faldt i dag på strandet og fik et grimt sår, så jeg skal ikke vandre i klipper hvis det regner. Men ellers skal jeg. Så meget! Det er for lækkert her. Luften, lyset, vandet.

Nå, men de kom forbi og fik kaffe og hang ud. De bor i telt. Og fryser. Så det var rart med vores varme. Og rart med deres. Meget nærværende mennesker, der også kunne finde ud af at besøge ungerne, ikke bare os voksne.

Flette tæer i solnedgangen
Det er vores nye fokus. Nu går Jesper tur med denne computer og Fjord, der skal sove i barnevognen. Så putter jeg de små.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra det site her

Mellem hav og bjerg i et mobilehome
Endelig Crepes - og blå himmel

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)