Strik en bold, det er mega-nemt

ball-of-yarn

En strikket bold kan laves udelukkende af retmasker:

Slå fx 25 m op med lidt tykt garn ift pindene. Ex garn til p 3-4 på p 2,5. Strik ret til stykket er dobbelt så langt som det er bredt. Sy opslagningsenden sammen med aflukningsenden så der danner sig et rør. Sy ri-sting rundt langs kanten af røret for oven og for neden. Stram garnet så den lukker i 'bunden', fyld bolden godt op, stram garnet i 'toppen'. Færdig arbejde. Billedet her af min lidt for store, hvide bold af lidt for tyndt garn er en dårlig reklame. Men det var den eneste, jeg lige kunne finde.

Strikkede bolde har den meget store fordel at man kan spille med dem indendørs, uden at ødelægge noget. Desuden er de jo så hjemmelavede og unikke og fulde af kærlighed. Hvad der jo bare er grundigt godt.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Sådan bruger du tørret appelsinskal som krydderi
Genbrugsbleer, stofbleer, økonumse. Er det selvfedt eller meningsfuldt?

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube