Strik en bold, det er mega-nemt

ball-of-yarn

En strikket bold kan laves udelukkende af retmasker:

Slå fx 25 m op med lidt tykt garn ift pindene. Ex garn til p 3-4 på p 2,5. Strik ret til stykket er dobbelt så langt som det er bredt. Sy opslagningsenden sammen med aflukningsenden så der danner sig et rør. Sy ri-sting rundt langs kanten af røret for oven og for neden. Stram garnet så den lukker i 'bunden', fyld bolden godt op, stram garnet i 'toppen'. Færdig arbejde. Billedet her af min lidt for store, hvide bold af lidt for tyndt garn er en dårlig reklame. Men det var den eneste, jeg lige kunne finde.

Strikkede bolde har den meget store fordel at man kan spille med dem indendørs, uden at ødelægge noget. Desuden er de jo så hjemmelavede og unikke og fulde af kærlighed. Hvad der jo bare er grundigt godt.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Sådan bruger du tørret appelsinskal som krydderi
Genbrugsbleer, stofbleer, økonumse. Er det selvfedt eller meningsfuldt?

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)