Sådan bruger du tørret appelsinskal som krydderi

Tørret appelsinskal er et skønt krydderi!
Nu kommer der snart appelsiner.
Vi har et dogme, at vi bare MÅ gemme på al den skønne appelsinsmag ved at tørre skallerne.
Nogle gange ret irriterende, når man ikke kan finde juliennejernet og gerne vil spise en appelsin.
Vi bruger det (smuldret) i kager, også pandekager og især i pumpernikkel.
Man skal bruge et Juliennejern.
Vi har købt vores i Kunst og Køkkentøj, fås sikkert alle mulige steder.
Af med skallen, som lægges til tørre på en tallerken på køkkenbordet. Det tager cirka et døgn. Derefter kan det opbevares på glas næsten uendeligt.
Duer selvfølgelig kun med øko-appelsiner, de andre er for 'forgiftede'.
Med kærlighed
Cecilie Conrad
Hvad tænker du?
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋 Enten via din facebook profil, eller via vores sites kommentar-modul!
Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad
Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.
Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys.
Coaching: Har du brug for min hjælp?
Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.
Har du hørt vores podcast?
Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!
Her kan du høre den seneste periode!
Vil du modtage nyhedsbreve fra mig?
Jeg sender en ugentlig email hvor jeg deler mine tanker og vores seneste podcast episode.
0 comments
Leave a comment