Sådan bruger du tørret appelsinskal som krydderi

appelsinskal

Tørret appelsinskal er et skønt krydderi!

Nu kommer der snart appelsiner.

Vi har et dogme, at vi bare MÅ gemme på al den skønne appelsinsmag ved at tørre skallerne.

Nogle gange ret irriterende, når man ikke kan finde juliennejernet og gerne vil spise en appelsin.

Vi bruger det (smuldret) i kager, også pandekager og især i pumpernikkel.

Man skal bruge et Juliennejern.

julienne

Vi har købt vores i Kunst og Køkkentøj, fås sikkert alle mulige steder.

Af med skallen, som lægges til tørre på en tallerken på køkkenbordet. Det tager cirka et døgn. Derefter kan det opbevares på glas næsten uendeligt.

Duer selvfølgelig kun med øko-appelsiner, de andre er for 'forgiftede'.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Ringslyngen: Ti fordele du skal kende - den ultimative guide til bæresele alternativet
Strik en bold, det er mega-nemt

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube