Barnevognstæppe med hæklet kant

tæppe med blomster_2

En fin måde hurtigt at lave noget hjemmelavet til barnevognen, gulvet, sofaen.

Jeg fandt et gammelt vattæppe, som jeg virkelig synes er fint. Det er helt tyndslidt, men man kan naturligvis bare bruge et nyt. Jeg zig-zaggede rundt langs kanten efter at have klippet til i ønsket størrelse. Derefter syede jeg madrassting hele vejen rundt med uldgarn. Enderne ordnede jeg med knuder, da de lange tråde alligevel skulle gemmes af hækleriet. En omgang fastmasker at begynde på, og så hæklede jeg et mønster; her er det muslinger: 1fm, spring to m over, 5 stm, spring 2 m over, 1 fm. Gentag hele vejen rundt.

Skulle jeg lave det igen, ville jeg bruge bomuldsgarn til kanten, evt mercericeret fordi de glider lettere. Mest fordi tæppet er bomuld og kontinutiteten i materialet, gør det lettere at vaske. Eller en meget bredere uldkant, så den faktisk virker lunende.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Her en hyggelig kommentar fra da artiklen oprindeligt blev publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk 

Line Engell Gerhardt
Det tæppe du forærede mig da jeg ventede Carl, ligger nu og varmer i vores gyngestol:-)

 

Dagens salat hit: En guide til den ultimative sommersalat
Ringslyngen er et kæmpe-hit. Sådan en skal du bare have!

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)