Barnevognstæppe med hæklet kant

tæppe med blomster_2

En fin måde hurtigt at lave noget hjemmelavet til barnevognen, gulvet, sofaen.

Jeg fandt et gammelt vattæppe, som jeg virkelig synes er fint. Det er helt tyndslidt, men man kan naturligvis bare bruge et nyt. Jeg zig-zaggede rundt langs kanten efter at have klippet til i ønsket størrelse. Derefter syede jeg madrassting hele vejen rundt med uldgarn. Enderne ordnede jeg med knuder, da de lange tråde alligevel skulle gemmes af hækleriet. En omgang fastmasker at begynde på, og så hæklede jeg et mønster; her er det muslinger: 1fm, spring to m over, 5 stm, spring 2 m over, 1 fm. Gentag hele vejen rundt.

Skulle jeg lave det igen, ville jeg bruge bomuldsgarn til kanten, evt mercericeret fordi de glider lettere. Mest fordi tæppet er bomuld og kontinutiteten i materialet, gør det lettere at vaske. Eller en meget bredere uldkant, så den faktisk virker lunende.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Her en hyggelig kommentar fra da artiklen oprindeligt blev publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk 

Line Engell Gerhardt
Det tæppe du forærede mig da jeg ventede Carl, ligger nu og varmer i vores gyngestol:-)

 

Dagens salat hit: En guide til den ultimative sommersalat
Ringslyngen er et kæmpe-hit. Sådan en skal du bare have!

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube