Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved af Werner Holzwarth & Wolf Erlbruch

muldvarpen

Denne bog fik vi faktisk, da den udkom første gang. For lææææænge siden, da vores nu store og vidunderlige teenagedatter blot var en lille pige.

Først tænker jeg, advr - jeg gider da ikke læse en lorte-bog, men så ... ja, så læser man den jo alligevel og kommer hurtigt til at elske den lille muldvarp og dens rejse mod den søde søde hævn.

Bogen er bygget op om en meget enslydende tekst på hver side, så små børn hurtigt kan huske-læse med, og større børn næsten læser bogen som en sang med omkvæd på hver eneste side.

muldvarpen-gris

Samtidig adresserer den noget, som jo faktisk er interessant: den måde forskellige dyrs lort er forskellig, og den måde, vi dermed kan forstå, hvem der har været på spil, når vi møder en klat eller en kugle eller noget andet smat. 

Vi har fået den her bog nok 25 gange i løvet af vores fjorten år som forældre. Det er ok. Det er også en god bog, og vi har da slidt den op fire-fem gange. Nu har vi to tilbage i forskellige størrelser, og givet resten videre. Der er en grund til at den her er en top-sællert og trykkes igen og igen. Og det er ikke et modeflip. Det er fordi, det er en rigtig fin bog. Især for de små. 

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

God jul, Cirkeline af Hanne Hastrup
Lille frø af Jakob Martin Strid - Gode bøger til børn

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube