Sigurd fortæller bibelhistorier af Sigurd Barrett

bibel-historier

Sigurd Barrett har i samarbejde med DR genfortalt vigtige historier fra både gamle og nye testamente, og dertil produceret tv-udsendelser hvor historierne bliver læst højt om, sunget om og leget.

Alt sammen egentlig mægtig fint. 

Sigurds børnebibel er ikke min favorit-børnebibel, men det er en mægtig fin bog og den er let tilgængelig, hvis Bibelen ikke er velkendt for de voksne, især fordi der følger den her dvd med.

Jeg synes sangene er svære at lære, men jeg er jo heller ikke specielt musikalsk.

Jeg synes bestemt, helt sikkert, man bør have den på hylden. Meget gerne sammen med nogle af alle de andre gode børnebibeler, der er derude.

Det ER trods alt en af de vigtigste bøger, vi kan læse for vores børn. 

Men køb også Anne deVies og Møllehaves. Helt sikkert. 

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Totte rydder op af Gunilla Wolde
Børnebibelen af Johannes Møllehave

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube