Min mormors gebis af Jakob Martin Strid

mormors-gebis

Ligesom Mustafas Kiosk, er Min Mormors Gebis, en nyklassiker indenfor børne-digte, rim og remser.

Jacob Martin Strid er gudsbenådet i at udfolde sig i sproget på en måde, der både er sjov og opbyggelig på en tolerant og livs-elskende måde.

Hans succes gør mig glad, giver mig håb for menneskeheden og fremtiden.

For voksne danskere kan sandelig godt genkende kvalitet, når de ser den og vil gerne bruge penge på den, når den er til deres børn. Hvor inderligt godt.

Min mormors gebis er lige så fjollet, ligeså skørt illustreret og ligeså sjov og anbefalelsesværdig som Kiosken.

Det er klart en bog, der bare skal være der i samlingen. Passer lige til højtlæsning hen over morgenbordet - så kan man lige skiftes lidt og faktisk læse hele bogen inden dagen for alvor er skudt i gang. 

Vi har så mange yndlings fra den bog, at man jo ikke ved, hvor man skal begynde! Måske den her: "Min faster er fed, min faster er doven, min faster vil se Nørresundby fra oven!" Fandeme sjovt. Eller den om en drøm om nogle fisk. Læs den. Det er en fin, fin bog.  

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Alberte synger med de små af Thorvald Aagaard
Will Grayson, Will Grayson af John Green og David Levithan

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)