Alberte synger med de små af Thorvald Aagaard

alberte-synger

Sangbøger er guld værd, sangbøger med de gode sange, vi lige havde glemt, vi kendte og de gode sange, vi ikke anede fandtes. Det er bare  irriterende at bryde ud i sang, og så kun kunne synge to linier og så køre videre med nanannana-nanana derudaf. Det bliver ret hurtigt ret kedeligt. Derfor elsker jeg sangbøger, og har altid, hele mit liv, lyttet sange af og skrevet teksterne på små papirlapper og klistret dem på mine vinduer, indtil jeg kunne dem udenad.

Lige nu hænger "My favorite things" fra Sound of music ved siden af "Du som har tændt milioner af stjerner" og MGP-hittet "Du skal tro på dig selv". 

Albertes sangbog er et mægtig fint udvalg af børnesange og for en gangs skyld er CDen virkelig god, rummer tyve af sangene - ikke dem alle sammen. Men nok. Virkelig god. Sådan en, man har lyst til at høre, og hvor man kan synge med og dermed lære melodien på de sange, man ikke kendte i forvejen.

Illustrationerne er sjove, skøre og fine - jeg synes farvetonen er mægtig godt valgt, sådan en fin balance mellem det spraglede og det harmonisk rolige. 

Alberte synger med de små er en rigtig god investering. Eller en rigtig god gave. Virkelig. 

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Den utrolige historie om den kæmpestore pære af Jakob Martin Strid
Min mormors gebis af Jakob Martin Strid

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube