Alberte synger med de små af Thorvald Aagaard

alberte-synger

Sangbøger er guld værd, sangbøger med de gode sange, vi lige havde glemt, vi kendte og de gode sange, vi ikke anede fandtes. Det er bare  irriterende at bryde ud i sang, og så kun kunne synge to linier og så køre videre med nanannana-nanana derudaf. Det bliver ret hurtigt ret kedeligt. Derfor elsker jeg sangbøger, og har altid, hele mit liv, lyttet sange af og skrevet teksterne på små papirlapper og klistret dem på mine vinduer, indtil jeg kunne dem udenad.

Lige nu hænger "My favorite things" fra Sound of music ved siden af "Du som har tændt milioner af stjerner" og MGP-hittet "Du skal tro på dig selv". 

Albertes sangbog er et mægtig fint udvalg af børnesange og for en gangs skyld er CDen virkelig god, rummer tyve af sangene - ikke dem alle sammen. Men nok. Virkelig god. Sådan en, man har lyst til at høre, og hvor man kan synge med og dermed lære melodien på de sange, man ikke kendte i forvejen.

Illustrationerne er sjove, skøre og fine - jeg synes farvetonen er mægtig godt valgt, sådan en fin balance mellem det spraglede og det harmonisk rolige. 

Alberte synger med de små er en rigtig god investering. Eller en rigtig god gave. Virkelig. 

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Den utrolige historie om den kæmpestore pære af Jakob Martin Strid
Min mormors gebis af Jakob Martin Strid

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)