Løbeild (Catching Fire) af Suzanne Collins

loebeild

Anden bog i serien "The Hunger Games" hedder "Løbeild" og er en fantastisk fortsættelse. Jeg slugte bogen lige så hurtigt som den første, og med lige så stor iver.

Peeta og Katniss er ude af arenaen, og skal nu afsted på vinderturen rundt i alle distrikterne, men de har ikke overvejet hvad deres trick med bærrene, har fået distrikterne, og derfor også Capitols, til at tænke. Bogen er fængende, og fuld af action og selvfølgelig den spændende kærlighedshistorie.
Bogen er lige kommet på film, men bogen er selvfølgelig bedst, selvom filmen også er utrolig god! Så skynd dig at læse den, også selvom du har set filmen.

Første bog i serien hedder Dødsspillet og er anmeldt her.

Tredje bog hedder Oprør og er anmeldt her.

Bøger til unge og til tweens er anmeldt af min datter, Liv Ea, i dag næsten femten år. Hun er storlæser, og ung forfatterspire - har udgivet nogle børnebøger og arbejder seriøst på at skrive sin første roman.

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Børnenes H. C. Andersen - illustreret af Sven Otto
Oprør (Mocking Jay) af Suzanne Collins

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube