Løbeild (Catching Fire) af Suzanne Collins

loebeild

Anden bog i serien "The Hunger Games" hedder "Løbeild" og er en fantastisk fortsættelse. Jeg slugte bogen lige så hurtigt som den første, og med lige så stor iver.

Peeta og Katniss er ude af arenaen, og skal nu afsted på vinderturen rundt i alle distrikterne, men de har ikke overvejet hvad deres trick med bærrene, har fået distrikterne, og derfor også Capitols, til at tænke. Bogen er fængende, og fuld af action og selvfølgelig den spændende kærlighedshistorie.
Bogen er lige kommet på film, men bogen er selvfølgelig bedst, selvom filmen også er utrolig god! Så skynd dig at læse den, også selvom du har set filmen.

Første bog i serien hedder Dødsspillet og er anmeldt her.

Tredje bog hedder Oprør og er anmeldt her.

Bøger til unge og til tweens er anmeldt af min datter, Liv Ea, i dag næsten femten år. Hun er storlæser, og ung forfatterspire - har udgivet nogle børnebøger og arbejder seriøst på at skrive sin første roman.

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Børnenes H. C. Andersen - illustreret af Sven Otto
Oprør (Mocking Jay) af Suzanne Collins

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)