Oprør (Mocking Jay) af Suzanne Collins

oproer

Den tredje og sidste bog i serien "the Hunger games" hedder "Oprør" og handler om krigen mellem distrikterne, og capitol, og om Katniss valg om hvorvidt hun vil blive til Sladredroslen, og symbolet for oprørerne. Bogen er lige så god som de første to, og afrunder historien fint. Jeg glæder mig til at se filmen når den kommer, og jeg ventede også spændt på at bogen skulle udkomme. 

Første bog i serien hedder Dødsspillet og er anmeldt her

Anden bog i serien hedder Løbeild og er anmeldt her

Bøger til unge og til tweens er anmeldt af min datter, Liv Ea, i dag næsten femten år. Hun er storlæser, og ung forfatterspire - har udgivet nogle børnebøger og arbejder seriøst på at skrive sin første roman.

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Løbeild (Catching Fire) af Suzanne Collins
Trix 1A, Matematrix af Per Gregersen

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)