Dragon Box - lækker app til at lære algebra

dragon-box

Storm går ikke i skole. Han er syv år, og ville være startet i første klasse i sidste måned, hvis han gik i skole. Men det gør han så ikke.

Og så alligevel. Storm går i hjemmeskole, og det er noget andet. Og i min fortolkning nok også misvisende, idet der ikke er det fjerneste, som ligner en skole ved vores liv. Det er i sig selv en lang historie. Her vil jeg blot reklamere for et virkelig sejt spil til iPad (måske kan man også få det til andre platforme, det ved jeg ikke). Det hedder dragon box, og mens man spiller det, lærer man at løse ligninger - og det på temmelig højt niveau. Dragon box 12+ når til temmelig avanceret niveau, og giver belønning for mest effektiv problemløsning. Sej udfordring, som vi elsker her. 

Det er et enestående eksempel på fantastisk nyskabende formidling af traditionel matematik. Hver en krone værd. Læs en fin anmeldelse eller bare køb det.

Det er virkelig gribende. Og jeg kan med en moders blanke stolthed meddele, at min syvårige søn, som aldrig har gået i skole, er meget tæt på at være færdig med folkeskolens pensum i algebra takket være den her app. Det er da sejt nok. Især fordi det virkelig har været sjovt - også for de voksne: At genopleve ligningernes logik og se sig totalt overgået af en syvårig - samtidig. 

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Lyver du for dine børn?
Gaffelkager - en lille dejlig småkage med vanilje og mandel

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube