Søg og du skal finde

silke-procession

Livet er det, der sker

Nogle gange, skal man passe på, hvad man drømmer om. I går var en dejlig stenet dag ovenpå den sene fodbold/sankt-hans oplevelse; vi hang ud, det var smeltende varmt allerede klokken ni om morgenen, vi legede med Skylanders og Silkes nye dukker - klippede hinandens hår, lagde neglelak med glimmer på, skrev blogs, sov længe, spiste dejlig mad og godt med kage. 

Og da klokken så var blevet otte, var det ligesom for stenet det hele. Der var bare ikke rigtig sket nok, så vi overtalte ungerne til at tage med ned i byen, gå en tur og spise en is - selvom de egentlig hellere ville se lidt mere lille-nørd og putte i sengen.

IMG_7854

Vi parkerede og pakkede unger og løbecykler ud og begyndte at gå, ned til den centrale og hyggelige del af byen. Der var politi, afspærringer og fodbold på masser af skærme, folk i fint tøj, masser af søde små piger i kæmpe flamenco-kjoler og mennesker overalt. Og trommer i det fjerne - Liv opdagede, at der var ved at ske noget lidt nede af en sidegade og vi gik derned, blot for at deltage i begyndelsen på en stor procession, det var folkeligt og fornøjeligt og alligevel højtideligt og smukt. Fantastisk. 

IMG_7667

Bagefter fandt vi is, og opdagede at hele Alhaurins centrale del var bygget om til forlystelsespark, støjhelvede og boder med slik og plastic ('hvorfor er her så meget, jeg ikke har brug for?' sagde Sokrates på markedet).

IMG_7825

Der var yndig lys-pynt i træerne, der var mennesker overalt, og en hoppeborg til ungerne (faktisk var der flere, men vi nøjedes med een). Det var folkefesten i kølvandet på religionen, fuldstændig som dagen før med fodbold på stranden. Bare mere TIVOLI-agtigt.

IMG_7834

Med kærlighed
Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk - Nu er alle mine danske artikler samlet på CecilieConrad.dk

Vi vil fred her til lands
Hulerne ved Nerja - et eksistentielt spejlkabinet

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube