At blive kvast, og om en flyvende bil

IMG_0711-2

 

Skrevet af vores datter Liv Ea

At sidde på bagsædet mellem to autostole kan ikke ligefrem betegnes som behageligt. Når man svinger bliver man skiftevis mast den ene vej og den anden vej. der er kogende varmt og med løst hår er det direkte grumt. Så kan man glæde sig med at få en badering i hovedet. Man får den sædvanlige "slap af! Slap helt af! Du er den store. Hold det ud hvis man flipper ud. Man stirrer misundeligt på sin 5 måneders gamle lillebror der har et helt sæde selvom han kun fylder et kvart.

Og bandas. Små eller store bump på vejen lavet udelukkende for at genere bilisterne. Når chaufføren ikke har set den, og det er en af de store, får man set det fantastiske fænomen som man mener vil være mere udbredt i fremtiden, nemlig: flyvende biler! Hele bilen løftede sig heldigvis samtidig og landede på alle fire 'ben' på den anden side af en virkelig led banda. Så har man prøvet dét.

- Liv Ea


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk - Nu er alle mine danske artikler samlet på CecilieConrad.dk

Hulerne ved Nerja - et eksistentielt spejlkabinet
Bambus-mus og morgen-yoga

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube