Farvel til Atlanterhavet

IMG_3283

Om at køre fra Zahara og ind i en bilkø - 6. juli 2012

Vi har boet i Zahara de los atunas i næsten en uge, og det var et virkelig vidunderligt sted ved havet. En meget meget stenet by, hvor 'hasta luego' udtales 'aueo' med halvt lukkede øjne og næsten som en gaben. Nætterne var stemningfulde, dagene sløve; der var mange jonits og mange drinks - vi nød solnedgange og stærk kaffe, afholdsfolk som vi er. Og fik slappet en masse af.

Hen over middag i dag, kørte vi videre op mod Bilbao og Biscay-bugten, som er næste mål for rejsen. Deroppe ligger nogle andre grotter, vi gerne vil se med nogle vel-udforskede hulemalerier, nogle bjerge og andet godt. Og som trofast Rasmus Klump-læser, er Biscayen jo et vigtigt punkt på landkortet.

Vi sad i en led bilkø gennem Sevilla, og det blev døden over vores plan om at besøge byen. Vi havde simpelthen ikke en storby i os, efter Tangier dagen før. Og så var der også en mere bevidst og voksen beslutning om, at hvis vi har en storby mere i os på denne rejse, vil vi hellere have en weekend i Paris.

'Hvis man ikke har det godt i en kø, hvor skulle man ellers have det godt' siger min superoptimist-mand, og har ret. Man mærker sin grundstemning, og om man kan finde ud af at få livet til at fungere. Ja, bevares: Det var varmt og død-kedeligt, men vi havde masser af vand, alle hyggede sig faktisk, der var god stemning i bilen og vi var glade. Fjord spiste en banan og havde en fest.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133
Cecilie Conrad 


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk - Nu er alle mine danske artikler samlet på CecilieConrad.dk

Tangier i 7 trin
En nat som dronningen af Andalusien

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)