En nat som dronningen af Andalusien

IMG_3842

En drøm af et slot

Efter Sevilla drejede vi af motorvejen ved første by, og bad GPSen finde et hotel. Vi kørte ind mellem nogle enorme platantræer, og fandt en parkeringsplads, da GPSdamen sagde 'ankomst'. Da motoren var slukket, kunne vi høre fuglekvidder, og prustende heste. Vi kiggede ind i en fin have med snørklede borde med dug, fine græsplæner og masser af palmer og hække og yndigheder. Det var en gammel herregård, som var ved at blive gjort i stand til bryllup. 

IMG_3649

Vi fik lov at sove her en enkelt nat; i morgen er hele stedet booket. Og det er lidt af en drøm. Ægte svalegang i den indre gårdhave skal vi over for at komme til vores værelser. Her er utrolig smukt, et slot som i TinTin eller i dine prinsessedrømme. Storm forklarede os, at han mener, Alhambra og de andre slotte, vi har set, var lidt kiksede: Næh dét her - det er et ægte slot. Her er tyrehoveder på væggen, et af dem med sværdet siddende i nakken endnu. Her er springvand og gårdhaver og blomster, og malerier og gamle møbler, hemmelige gange, gamle kakler - yndigt, yndigt og spændende. 

IMG_3803

Og et hjørne med en lille pool, hvor vi hang ud og kølede ned og drak kaffe. I den lukkede del af have, som ikke bliver holdt, fandt vi to storkereder. Desværre for undertegnede fandt vi også en hvepserede, så nu er jeg stukket i foden og har slået knæet (da jeg faldt af bar forskrækkelse). Der var også gamle appelsintræer, så Fjord har nu fået appelsinsaft fra 3 minutter gammel appelsin, hvis man kan sige det sådan.

Storm-silke-vand-glade

Er totalt udmattet: I går: Afrika (dagstur til Tangier), i forgårds hvaler (dagstur til Tarifa + bådtur), i dag bilpakning, udtjekning af superstenet sted. Det er så jeg har svært ved at se, og alting sejler. Hvor skønt at bruge sine dage helt op; ingen fråds og spild af god tid her.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133
Cecilie Conrad 


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk - Nu er alle mine danske artikler samlet på CecilieConrad.dk

Farvel til Atlanterhavet
Lidt om Zahara de los Atunas

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)