Lev, lær - elsk | Dag 164 af min 2023 Journal

live learn love

Jeg vil skrive lidt mere om gaming. Vi har købt VR-gear - og det har været en stor ting.

Begge fædre i huset har spillet, ligesom børnene. Selv jeg spillede. Vi købte en Beat Saber musikpakke med Queen og har haft det mega sjovt.

På den anden side har jeg haft interessante samtaler med min svoger om, hvor svært det nogle gange kan være at lægge telefonen fra sig. Hvordan det sniger sig ind på os, afhængigheden. Tiden mellem at tage den op og få en belønning er bare for kort, og indsatsen er tæt på ingenting.

Det er klart for mig, at vi skal være nuancerede med disse ting.

At trives er en kompleks ting. Det kan være, at vores kultur er overvældende og ikke understøtter ægte menneskelig balance, så spørgsmålet er: Hvad kan vi gøre ved det?

Jeg finder computerteknologi, og måske endnu mere internettet, virkelig revolutionerende og fremragende.

Menneskets natur, vores fejl og sårbarheder vil dukke op i enhver sammenhæng, hvor vi udfolder os, derfor også i dette liv. På mange måder er det ligesom religion. Behovet for åndeligt liv og den mulige eksistens af Gud kan hverken benægtes eller udelukkes som giftige på grund af magtmisbrug inden for religionens struktur.

På samme måde bør vi ikke udelukke computerteknologi eller internettet på grund af dets ulemper og mulige skadelige virkninger.

I stedet skal vi være smartere kognitivt og åndeligt.

Vi kan lære meget ved at studere de syv dødssynder og lede efter fristelse i vores eget liv. Hvis vi tager det i opløbet (det at give efter), kan vi gå ret langt og være sikre på ikke at komme til skade.

Disse dage i Sverige er interessante i den henseende, da vi er flere mennesker til at diskutere OG leve fænomenet, delvist fordi vi tager os tid til det.

Det meste af dagen blev for øvrigt tilbragt ved søen med en picnic, på udkig efter små dyr i vandet, tage billeder af blomster, svømme, gynge og tale.

Senere fortsatte vi i græsset omkring huset, lavede yoga, tog flere billeder, spillede bordtennis og legede med hundene.

Disse er smukke dage.

Vi lever, vi lærer, vi elsker.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Se flere billeder på Facebook

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Værdien af at være husmor | Dag 163 af min 2023 Journal
Den sidste flaske champagne | Dag 165 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)