En dag i vores nomadeliv | Dag 179 af min 2023 Journal

yuna

At sige farvel til min søster og hende børn var smertefuldt. Det har jeg skrevet om. Nu skriver jeg det igen. Jeg ønsker at være ærlig, når jeg skriver min rejsejournal, og jeg ved, at vores liv ser smukt, eventyrligt og fantastisk ud - og det er det også - men det fulde billede inkluderer et "price-tag". Vi siger farvel til dem vi elsker og ved, at det vil vare lang tid før vi ses igen. Alt for lang tid. Vi havde en plan om at tilbringe nogle uger sammen i Israel denne vinter - men planen er nu aflyst, hvilket efterlader et tomrum på næsten et år før vi ses igen. Og det er smertefuldt.

Så jeg sidder med smerten. Jeg mærker den. Jeg mærker den dybe kærlighed og tillader smerten at være der. Det er okay. Roden er kærlighed. Og kærlighed er meningen med alt. Så vi har det godt. For det andet minder jeg mig selv om, at ingen planer er så faste, at de ikke kan ændres, vores husregel er at skrive vores planer med blyant.

Senere på dagen tog vi til dyrlægen. Vores dyrlæge i Danmark, Thomas, er utroligt dygtig. Det er fascinerende at se ham arbejde med vores hunde; jeg er forbløffet over hans måde at tænke på og taknemmelig for at se hans talent folde sig ud. Jeg elsker simpelthen at tage derhen med min datter og vores hunde, da min datter er helt vild med hunde, og jeg lærer så meget af Thomas hver gang vi ser ham. Vi fik inspiration, Yuna fik hjælp til et traumer, og vi fik god vejledning til at håndtere vores rejseliv med hundene og hundene fik nogle vacciner.

Senere fik vi repareret et stenslag i vores forude og besøgte vores venners gård i Solrød.

Hvad ellers? Storms bøjler er ankommet med posten, og han har igen hovedpine og drikker smoothies på sin rejse mod at få rettet tænderne; vi passer på ham, elsker ham og gør vores bedste for at hjælpe.

Vi havde æren af at interviewe Sandra Dodd til vores podcast inden aftensmaden, og vi følte os opløftede, klogere og lykkeligere efter samtalen. Tilmeld dig mit nyhedsbrev for at være sikker på at få besked når episoden er live. Hun er vidunderlig at lære af.

Aftenen var en af den slags smukke lange danske sommernætter med vin, musik, venner og solnedgang og utrolig nok ikke så mange myg.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Om at skrive en bog | Dag 178 af min 2023 Journal
Effektiv? | Dag 180 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)