Effektiv? | Dag 180 af min 2023 Journal

to-do-list-nothing

Jeg er ikke sikker på, hvorvidt jeg kan lide at være produktiv og sådan reelt arbejde for at nå mine mål. Jeg er ikke sikker på, om jeg kan lide at have en top-tre på dagens to-do-liste, fastsatte intentioner og lave en tidsplan. Jeg er ikke engang sikker på, om jeg kan lide den udfordring jeg har givet mig selv med at skrive en lille historie om dagen og reflektere over den hver dag i et år.

Det virker som om, det er en meget stor begrænsning af min frihed.

Det er så nemt at sige: "Det ville være fantastisk at gøre XYZ - det vil gøre os mere produktive, vi kan gå med et klart sind og  arbejde på at nå vores mål." Det er meget sværere at forpligte sig til reelt at afsætte tid til det og at se alt det, der kommer i vejen for at nå målene.

Hvad nu hvis det ikke er sådan det skal være?

Jeg har faktisk nogle fantastiske og meningsfulde ting på min to-do-liste. Om morgenen, læser, tænker og skriver jeg - mens det meste af familien stadig sover. Når alle vågner, er det tid til samtaler, morgenmad, yoga, meditation og så laver jeg frokost. Det er en god rytme. Eftermiddagene synes at være afsat til eventyr eller dagens opgave, elementer jeg vælger frit og nyder at gøre.

Alligevel -

Tankesættet kan komme i vejen for flowet, især når det gælder tid sammen som familie. Et telefonopkald er en forstyrrelse, når et barn deler en tanke, bliver det en hindring, og der er sjældent tid til at stoppe op og kigge på fuglene.

Jeg arbejder ikke struktureret særlig ofte; jeg har dog leget med noget "time-boxing" i de seneste uger - og det har fordele, især ideen med at vælge de tre vigtigste ting og så faktisk også planlægge HVORNÅR jeg vil lave de ting, jeg beslutter er vigtige?

I går tog jeg ikke et eneste billede, så denne dags journaling er lidt mærkelig. Jeg fik klaret alle tingene på min to-do-liste, og jeg nød min tid. Dagens vigtigste samtale var med min 17-årige søn om emnet: "Hvordan afsætter man tid til "ingenting" og hvordan planlægger man sin tid, så man når det man sætter sig for.

Jeg ønsker ikke at løbe rundt i ring uden at nå noget, men jeg ønsker heller ikke at lave lister hvor jeg skal sætte flueben og disciplinere mig selv for at nå ting. Jeg ønsker at finde rummet mellem de to, balancen.

Lad mig vide, hvis du har nogle tips. Lige nu tror jeg, at den bedste vej for mig er meditation.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

En dag i vores nomadeliv | Dag 179 af min 2023 Journal
En have fuld a roser | Dag 181 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube