Eventyret er menneskerne | Dag 186 af min 2023 Journal

adventure-people

Vores tyske venner er lige så fantastiske, som de var, da jeg skrev om dem for to måneder siden; der er intet at tilføje.

Teenagere, der hænger ud, præ-teenagere med store smil, bedstemor, der nyder livet, gensidig inspiration, solskin, pooltid, kærlighed.

Attwood-familien løfter altid vores humør.

Så - tillad mig at dele en anden tanke.

Vi glemte at fejre vores femårsjubilæum som nomader. Det har været fem overvældende år. Jeg kan selvfølgelig ikke opsummere dem i en kort her, men jeg kan dele ét perspektiv:

Inden vi tog afsted vidste vi ikke at vi ville blive vilde med co-living.

I starten virkede det underligt at flytte ind hos andre mennesker, men se - der var lyset.

Først flyttede vi ind hos gode venner, og det var let. Så flyttede vi ind på Mon La Bassa og blev en del flere år end planlagt (vi blev der ikke i flere år, men bussen blev - og er der stadig).

Vi fløj til Gran Canaria en vinter og flyttede ind hos nogle for os vildt fremmede der havde inviteret os via Facebook. Det var en vild oplevelse, som jeg varmt kan anbefale - der var så meget at lære. Vi lærte at sige ja til invitationer og nogle gange også invitere os selv til at blive et par dage eller uger, når vi mødte nogen fantastiske mennesker.

Sagen er den:

Vi møder ret ofte nogen fantastiske mennesker.

Mængden af vidunderlige mennesker derude i verden, med deres historier, energi og kærlighed er overvældende, og det virker som om, at mange af dem sætter pris på vores selskab.

At bo sammen med mennesker giver mulighed for, at stærke venskaber hurtigt kan opstå, og ægte forbindelser kan skabes. Jeg elsker lige meget at dele min sårbarhed og min entusiasme.

Det har været fantastisk at lære.

Vores Campervan giver os mulighed for at bringe vores eget hjem med til andre menneskers hjem, hvilket er at foretrække, og ofte nyder vi at leje store steder for at være værter for co-living.

At dele livet med nogen er en vidunderlig oplevelse.

At gå uden for ens komfortzone, er at gå et skridt væk fra vaner, samtidig med at man efterlader social frygt og facader. Når man gør det er der en verden af sandhed og en eventyrlig rejse foran en Plus sjov! Kærlighed og sjov tager som regel rampelyset.

Det handler alt sammen om menneskene.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere fotos på Facebook

 

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

En dag til at nulstille balancerne | Dag 185 af min 2023 Journal
Halvvejs | Dag 187 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)