Bliv i dit flow | Dag 188 af min 2023 Journal

stay-in-flow

🇬🇧 Læs på engelsk 🇬🇧

Min ven Tine, som skabte et vidunderligt naturkloster i Danmark tilbage i firserne, hvor jeg kom en del i halvfemserne og det første årti efter årtusindskiftet, sagde: “Bliv i bøn”. For mig betyder det: Bliv i din forbindelse til en højere vibration, i den fred der følger at være på plads i livet, på rette spor. Når først jeg begynder at føle mig kaotisk elle ri tvivl eller frustreret, eller når konflikter begynder at opstå, ved jeg at jeg eller situationen, eller begge er på vildspor.

Mange mange gange i mit liv har jeg forsøgt at komme tilbage på sporet og løse tingene med mit hovede. Jeg har tænkt, regnet ud og brugt strategier. På det seneste har jeg oplevet mange eksempler på at det at blive i flow at følge den vej der har mindst modstand som regel løser de såkaldte problemer og skaber vidunderlige dage.

For tiden i Attwoods hus er vi mange menensker sammen, med mange forskellige agendaer. I går var der nogle, der spontant forsøgte at skabe en fælles udflugt, og flere der ikke rigtig havde lyst, havde andre planer, ikke kunne nå det og så videre. Der gik en del tid og energi ind i at forsøge at fixe det, indtil jeg for vores families del foreslog at droppe at løse det, bare blive i vores flow, gøre de ting, vi havde planlagt og se, om ikke det hele ville flaske sig smukt. Flere andre valgte at gøre det samme, og dagen endte med at folde sig smukt ud. Vi fik endda en fælles udflugt ud af det, alle tre biler parkerede ved den samme badesøen indenfor den samme halve time, og vi plaskede rundt i det kølige vand under den blå himmel alle tolv.

Dette skal være mit mantra i den kommende tid: Bliv i dit flow. Det er en god rettesnor. Metoden kræver at jeg bevidst sørger for at træde ind i mit flow, ikke lader mig vælte, men vælger morgenmeditation, journaling, stille morgenkaffe eller en anden aktivitet fra morgenstunden som placerer mig i denne livs-flow tilstand, man også kunne kalde bøn. Så bliver alting klart, og dagene folder sig ud helt perfekt.

Følelser er et rigtig godt system til guidance. Når vi har fred indeni er alt godt, når vi er energetiske og spændt, er der noget der kalder som er rigtigt og godt, og en forandring eller indsats er nødvendig, når vi er irriterede, frustrerede elle vrede, er der noget vi skal slippe. Det kan være en ide, en ego-energi eller en tilknytning til en version af virkeligheden, der ikke er mulig indenfor de aktuelle rammer.

Vi havde den smukkeste dag. Yoga i haven sammen med roserne. Silke lavede kunst med en lokal kunstner som er hendes nye ven. Vi delte et fredeligt måltid. Vi var ude at svømme med hele flokken i en smuk og kølig sø. Vi havde samtaler med dejlige mennesker, fællessang og et stort delt måltid med dahl og ris at slutte dagen af på, alt sammen i en ramme af masser af kærlighed.

Bliv i flow. Jeg siger det bare.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se fotos på Facebook

🇬🇧 Læs på engelsk 🇬🇧

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Halvvejs | Dag 187 af min 2023 Journal
Everything matters | Dag 189 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)