Synkronicitet | Dag 190 af min 2023 Journal

syncronisity-cake

🇬🇧 Læs på engelsk 🇬🇧

 

En af de der dage, hvor heden bare vokser mens timerne går, tordenvejrstrykket og lummerheden, 34 grader.

At være i en have med pool var en sand velsignelse, og det samme var køligheden i kælderen.

Det var en dag fuld af samtaler, vi flyttede bordtennisbordet ind i stuen, vi svømmede i poolen og vi sang.

Om eftermiddagen var heden overvældende, og vi hoppede igen i poolen, mens skyer roligt samlede sig nådigt over vores hoveder. Mens vi lavede aftensmad begyndte det at blæse. Først lidt, så mere. Så vildere. Så voldsomt.

Mørket ankom sammen med torden. Lyn og regnskyl, og temperaturen faldt med mere end ti grader på en time.


Sceneskift. Med bulder og brag. 

Smukt. Perfekt. 

Vi er på vej videre til det næste kapitel af vores Sommer Road Trip, og vejrskiftet fik mig til at tænke på synkronicitet. Det var Carl Gustav Jung, der først introducerede ideen - synkronicitet er den non-kausale relation mellem begivenheder, oplevet af menesker som forbundne. Synkronicitet opfattes af subjektet som noget, der symbolsk udpeger en retning eller understreger et underlæggende tema for det, der foregår. 

Forbindelsen mellem vores exit og vejrforandringen kan godt tænkes som ikke-eksisterende. Man kan tænke at det er da en mærkelig ide, at der skulle være en sammenhæng?! Dog, er det præcis dette, Jung taler om. At være opmærksom på synkronicitet er det samme som at være opmærksom på essentielle livseelementer, at forstå de underliggende dynamikker, agendaer, temaer for det, der sker på det konkrete niveau. 

Synkronicitetsbegrebet har altid været en fest i mit hovede. Præcis som Janet sagde dagen før: “Everything matters!” At være opmærksom på synkronicitet gør det langt lettere at blive i det, jeg kalder LivsFlow og således bevæge mig gennem livet nærmest uden modstand i en oplevelse af at alting udfolder sig perfekt. 

Vi havde haft en smuk dag i haven, i varmen, uden egentlig at vide, vi ville rejse den næste dag. Men vinden blæste alting væk, og regnen vaskede alting rent, og vi vågnede til en klar følelse af at det var tid at rejse videre. 

Ikke i nogen form for huj og hast, blot i et stille flow af at få afsluttet processer, pakket sammen og sagt farvel. Jeg synes, det er fantastisk at lytte til Synkronicitet. 

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

🇬🇧 Læs på engelsk 🇬🇧

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Everything matters | Dag 189 af min 2023 Journal
Den Sociale Nomade | Dag 191 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube