Bremen | Dag 193 af min 2023 Journal

bremen-grafitti

Vi besøgte videnskabsmuseet Universum i Bremen. Det er virkelig et fantastisk sted, men der var én lille ulempe - manglen på ilt! Ville de ikke være så venlige at åbne et vindue?!

Vi er på rejse sammen med Inas familie, så vores gruppe består af ti personer og to hunde. Det er virkelig sjovt! Det er fantastisk, hvordan vi kan danne en base, gruppere os og nyde oplevelser og samtaler i forskellige kombinationer. På museet kan man løfte en bil, arbejde med magnetisme, se på en ægte menneskehjerne, eksperimentere med tyngdekraften og nyde kunstværkerne.

Desværre stoppede regnen os fra at tage på en gåtur i byen. I stedet brugte vi en evighed på at lede efter thailandske madboder. Til sidst fandt vi et hyggeligt kvarter og nød deres virkelig lækre mad, men det var ærligt talt ikke det værd at vente 2,5 time.

Der er faktisk noget, jeg ikke bryder mig om: at bruge min opmærksomhed på - Det er at fokusere på ting jeg ikke kan lide.

Selvom jeg må indrømme, at jeg nogle gange bliver irriteret!

Jeg kan vende det hele rundt og fokusere på alle de gode ting, men det vil jeg ikke.

Jeg vil bare lade det ligge og fortsætte med eventyret.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billeder på Facebook


Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Om at bevæge sig videre | Dag 192 af min 2023 Journal
Regn, bikini-krop og container-obsession | Dag 194 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube