Regn, bikini-krop og container-obsession | Dag 194 af min 2023 Journal

velo

Vores anden dag i Bremen gav masser af tid til refleksion.

Først tog jeg på en dejlig gåtur i hundeparken og skoven med min datter og vores to hunde.

Derefter dyrkede jeg Ashtanga-yoga, svømmede og mediterede ved søen. Mit foretrukne yoga-tøj er så lidt som muligt, men når jeg er i det offentlige rum, har jeg svært ved det - Jeg kigger ned af mig selv og tænker: Er det her virkelig en bikini-krop?

Vent, hvad?

Jeg har yogaudgaven af en bikini på min krop, hvilket vil sige, det er en bikini plus min krop, altså en bikini-krop. Er det ikke?

Det er kun besættelsen af det tynde og mit ideal om at være mindre, der stopper mig fra at føle mig godt tilpas i min krop.

Så jeg måtte tænke over det i et stykke tid. Der må være nogle VIRKELIGE mennesker derude på det store internet!

Når man bor i en van så er vejret vigtigt - og regnen definerede igen dagsordenen: Regnen stod ned, så vi kunne ligeså godt køre mod Gent i Belgien. Og så opdagede vi også at vi var en dag bagud. Vi troede, at det var onsdag, når det i virkeligheden var torsdag, Så vi havde pludselig travlt med at nå Gentfesten.

Vi nåede ikke hele vejen. Vejarbejde og andre ting pegede på et stop på vejen, så vi fandt en autocamperpark ved en havn i Holland.

Det var et smukt stop. Der var fyldt med roser og andre blomster som blev smukt passet, havne er altid smukke, og som prikken over i'et var der en særlig godbid for mig: Udsigten til et containeranlæg. Det er lidt skørt . men jeg elsker container-havne. Jeg kan blive helt besat af at tænke over den verdensomspændende logistik og transportsystemerne som vi har skabt. Blot for at transportere ting. 

Wow.

Så her er vi. På vej - sammen med venner, på vej til venner og musik.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billeder på Facebook

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Bremen | Dag 193 af min 2023 Journal
En syg hund, en køretur og en dejlig aften | Dag 195 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)