En syg hund, en køretur og en dejlig aften | Dag 195 af min 2023 Journal

Cool-Yuna

På havnen med containerskibene begyndte Yuna at kaste op. Det kan ske, og vi tænkte ikke videre over det - nok bare npget hund havde spist.  Men det fortsatte hele natten, situationen blev værre. Det stod ud af begge ender. Hun var blevet alvorligt syg.

Vi tilbragte en god del af morgenen med at være bekymret. Jeg mediterede og justerede mine følelser - negative følelser hjælper aldrig.

Så snart den lokale dyrlæge åbnede, ringede jeg. Et par timer senere mødte vi ham, og hans var helt fantastisk - præcis som vores dyrlæge tilbage i Danmark; han var direkte og professionel. Han sagde, at vores hund havde fået en bakterieinfektion og ville komme sig med antibiotika.

Tak Gud for fagfolk!

Rolige igen, kørte vi videre mod vores venner i Belgien.

Vi har lært af vores mange ture og stoppede for at spise frokost og drikke kaffe. Det er en dårlig idé at presse på. Jeg ringede til vores venner for at spørge, hvor langt de var, og vi var kun 4 kilometer fra hinanden.

Det er sjovt, hvordan jeg bliver overrasket hver gang synkroniseringen er perfekt uden at være planlagt.

Når vi alle forbliver i vores flow, bør det ikke komme som en overraskelse.

Jeg ved, at det fungerer på denne måde, men jeg er stadig forbløffet hver gang. Vi havde tilbragt hele dagen med at lave forskellige ting, bevæge os mod det samme mål, og der var vi, helt i sync.

Vi ankom til Marjan og Bernards sted tidligt om aftenen, snakkede, lavede mad og spillede musik, og gav hunden noget mad, og Silke plejede Yuna, og klippede hende, så hun kunne holde sig nemmere ren. Hun havde det allerede meget bedre.

Noget, jeg finder smukt, er menneskene i verdenen!

Marjan er søster til en ven, vi har i El Vendrell, hvor vi har tilbragt så meget tid med vores bus og Mon La Bassa gennem årene. Hun har altid sagt: "Bare kom forbi, hvis du nogensinde er i Belgien" - og sidste år tog vi hende på ordet. Og i år - inviterede vi os selv :)

De er imødekommende, varme, kreative og sjove!

Sikke en luksus at have sådanne dejlige mennesker i vores liv!

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad 

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Regn, bikini-krop og container-obsession | Dag 194 af min 2023 Journal
En hyggelig sejltur i Gent | Dag 196 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)