En hyggelig sejltur i Gent | Dag 196 af min 2023 Journal

359816651_2579882258817475_2790056813631410641_n


Vi har venner overalt, undtagen der hvor vi ikke har dem - men så vi tager vi bare derhen og får nogle nye venner.

Vi er en smule overvældede af mængden af venner, vi allerede har - siden midt April har vi hver dag været sammen med andre mennesker - en stime af skønt socialt samvær - HVER DAG.

Vi elsker at tilbringe tid med Marjan og Bernard i deres smukke hjem i Gent. Den måde, de kærligt og omhyggeligt byder os velkommen uden forventninger og uden at føle at de skal underholde os, mens de fortsætter med deres eget liv, så vi ikke føler, at vi er til besvær, er bare perfekt for vores temperament.

Det var modigt af os at ringe og sige, at vi kommer to familier i stedet for én, men som det har udviklet sig, er det smukt. Det er virkelig.

Dagen hvor vi dag ankom, var Bernard lige blevet færdig med at reparere sin nye båd. Deres plan er at tage den med til Grækenland denne sommer for at nyde livet på vandet. Dagen efter vores ankomst inviterede Bernard os alle med på en bådtur til centrum af Gent, hvor festivalen var i fuld gang. Det er altid en dejlig oplevelse at være på en båd med venner. Med lidt Cava, oliven og gulerødder, det klukkende vand og den smukke udsigt - Vi nød turen meget.

Vi nåede centrum lige som nogle meget tunge skyer samlede sig, og vi (løb) for at finde ly og stod en halv times i læ og sludrede i voldsom regnvejr. Efter regnen fremstod byen igen frisk og smuk - skyllet ren - og vi gik hen for at finde noget kaffe. WAY er en 100% vegansk café af høj kvalitet. Kaffen var god, og det samme var deres plantebaserede brownie, og endnu mere interessant var det, at vi mødte en lokal kunstner som vi faldt i snak med, og som tegnede sammen med Silke.

361591729_2579882275484140_2403148955062086288_n

Derefter gik vi en tur, købte et nyt par sko til Storm og nåede til sidst frem til den faktiske musikfestival. Det viste sig at være for overvældende for os, så vi forlod den og vendte tilbage for at finde lidt fred.

En smuk dag, en af dem hvor man tror, man går efter én ting, men eventyret består af alle de andre ting. Som det så ofte sker.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billeder på Facebook


Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

En syg hund, en køretur og en dejlig aften | Dag 195 af min 2023 Journal
Gent Festivalen | Dag 197 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)