Gent Festivalen | Dag 197 af min 2023 Journal

Gent-fest

 

Denne gang havde vi en plan!

Ingen høj musik, ingen store folkemængder.

Vi gik igen ud for at opleve Gent festivalen, men fokus var at finde gadekunstnere, gademusikanter, noget mad, og bare at hænge ud og nyde. Så det gjorde vi. Vi så et fantastisk big band som fik alle til at feste og danse, en tryllekunstner imponerede os med sit 15-minutters show, en gadekunstner underholdt børnene på en mindre interessant måde, og vi så nogle meget gode musikanter der spillede tromme på en vaskemaskine og oplevede også en meget dårlig gademusikant.

Og så en pinlig oplevelse - Vi oplevede en fantastisk trommeslager, og mens hand spillede, begyndte en kvinde at danse med sin lange fletning - foran publikum, som om hun var en del af showet, men det var hun faktisk ikke, og da vi indsete det en efter en, begyndte vi at grine og kunne ikke stoppe.

Vi spiste noget alvorligt dårlig street-food, og flere gange befandt vi os mellm to koncerter på samme tid, en oplevelse jeg også husker fra sidste års Gentfest. Der er plads til forbedringer her - måske lidt mere plads mellem scenerne eller mindre volumen på højttalerne?

Vi endte op i en dejlig park, lyttede til mere musik, mødte vores værter, så et stort men ikke alt for imponerende ildshow, og indså, at vi var meget trætte. Så vi begav os tilbage gennem festivalen, nød lysene, musikken, folkene og noget lækker is.

Det er sjovt at nyde Gent festivalen, og det er en luksus at kunne hænge ud i vores venners hus, så vi kan trække os tilbage når vi har brug gor fred.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billeder på Facebook


Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

En hyggelig sejltur i Gent | Dag 196 af min 2023 Journal
Tid til at chille | Dag 198 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube