Simple Living

regnbue_llanca

Lige som jeg sad og skrev om ungerne, kom Silke og ville lege. Det gav ingen mening at sidde og skrive om dem, og ikke have tid til dem, så jeg stoppede. Kommer nok tilbage til det på et tidspunkt.

Simple Living?

Jeg har haft Less is More, Simple Living-agtigt tema. Har ikke læst en ærlig bog eller været på noget som helst kursus, men jeg har tænkt meget under disse overskrifter. Der er nok ikke noget rigtig simpelt ved det at være levende, og det er nok også tæt på umuligt at leve det enkle, ukomplicerede liv, når man har fire unger. Og så hjælper det bare ikke at være mig, jeg er ikke særlig organiseret, systematisk, tjekket. Det er ikke min stil, og slet ikke min kombineret med Jesper. Jeg spurgte ham i dag, den kloge mand (for det er han faktisk under den der 'jeg er bare en glad dreng fra Herlev'-attitude), og han svarede promte:

Kone: "Hvordan tror du man gør det der med simple living?" (mens vi hænger gårsdagens badetøj op, som sidste led i en lang række praktiske opgaver der indleder siestaen)

Mand: "Man bliver hjemme!"

Jow - det er nok ikke så simpelt at være on the road og være en stor familie. 

Vi trak stikket ud til livet derhjemme, men ikke til livet i det hele taget. Her er også masser af praktiske opgaver, og masser af voksenting at tage stilling til, masser af ansvar, beslutninger, masser at lære.

Men der er da noget, der kan gøre det enkelt. Læresætninger, vi har bygget op på turen:

  • Gør det du er i gang med færdigt, helt færdigt
  • Mad før dessert (i det store og hele)
  • Bliv det samme sted i nogen tid, det er hårdt at flytte sig. 
  • Hav en plan, følg den - eller brug tid på at lægge en plan
  • Spis rigtig mad 'hjemme', sult gør alting sværere
  • Få nok søvn, træthed gør alting sværere
  • Hold fokus på det, der er der og det, der kan lade sig gøre, ikke på det modsatte (det der ikke er der, det der er svært/umuligt)
  • Hold fokus i det hele taget

Tak fordi du læser med.

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra det site her

Det praktiske sigøjnerliv
Så kom vi til Spanien

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)