Gulerødder med tahina

guleroedder

En af Storms favoritter er Tahina. Den flydende fra de arabiske grønthandlere er at foretrække til dressing, og den faste fra urtekram er god som smørepålæg. Den flydende skal være den dyre i glas af glas, de andre kan godt smage lidt kemisk synes vi. Jeg har ikke fundet en flydende tahina i økologisk kvalitet, men hører meget gerne om det, hvis en af mine læsere har. Skriv til cecilie@speltmor.dk.

Til gulerodsstave, bruger Storm altså tahina som dip og der kan ryge rigtig meget tahina, hvis han er godt sulten. Skønne proteiner og fedstoffer OG grøntsager.

Hvis jeres unger ikke er til tahina, kan man også bruge peanutbutter eller yoghurt, eller en dressing af yoghurt og noget ungerne kan lide. Lad dem evt lave den selv, det er altid sjovt og det glider lettere ned, hvis de får lov at være kreative selv i køkkenet. Når vi gør det, får Storm typisk tahina, peanutbutter, yoghurt, citron, salt, flydende honning, stødt koreander at lege med og så laver han selv en dressing. Det er altid en fest.

Man kan selvfølgelig dyppe alle mulige grøntsager og også brød og hvad man nu vil. Hos os er gulerødderne favoritten.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Trillekager
Søskende uden jalousi

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)