Gulerødder med tahina

guleroedder

En af Storms favoritter er Tahina. Den flydende fra de arabiske grønthandlere er at foretrække til dressing, og den faste fra urtekram er god som smørepålæg. Den flydende skal være den dyre i glas af glas, de andre kan godt smage lidt kemisk synes vi. Jeg har ikke fundet en flydende tahina i økologisk kvalitet, men hører meget gerne om det, hvis en af mine læsere har. Skriv til cecilie@speltmor.dk.

Til gulerodsstave, bruger Storm altså tahina som dip og der kan ryge rigtig meget tahina, hvis han er godt sulten. Skønne proteiner og fedstoffer OG grøntsager.

Hvis jeres unger ikke er til tahina, kan man også bruge peanutbutter eller yoghurt, eller en dressing af yoghurt og noget ungerne kan lide. Lad dem evt lave den selv, det er altid sjovt og det glider lettere ned, hvis de får lov at være kreative selv i køkkenet. Når vi gør det, får Storm typisk tahina, peanutbutter, yoghurt, citron, salt, flydende honning, stødt koreander at lege med og så laver han selv en dressing. Det er altid en fest.

Man kan selvfølgelig dyppe alle mulige grøntsager og også brød og hvad man nu vil. Hos os er gulerødderne favoritten.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


Tak fordi du læser med

Jeg skriver for at dele vores erfaringer og vores perspektiv, og vil elske at høre, hvad du tænker. Skriv endelig til mig i kommentarfeltet, i en personlig e-mail eller en tekstbesked – det du foretrækker. Det bringer megen glæde, når vi hører fra læsere. Tak og må solen skinne på din vej.

Oprindeligt publiceret på min gamle blog SpeltMor.dk som nu er lukket ned - Se alle artikler fra SpeltMor.dk her

Trillekager
Søskende uden jalousi

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube