Alhambra IRL

IMG_2738

Vi besøgte Alhambra i mandags; og Alhambra var faktisk - som man kan læse alle mulige steder - et underværk.

På vanlig sigøjnerlejr-manér satte vi ud nogle timer for sent, med unger der ikke rigtig havde fået mad, med for lidt vand og intet at spise udover chokolade, med undertegnede, der havde sovet mindre end tre timer om natten (tak til kemohjernen). Kom for sent til at hente billetterne, der var forudbestilt i maskinerne, der alligevel ikke virkede og brugte latterligt lang tid på at få pengene tilbage. 

IMG_4744

Men anyway - der er man så. Jesper skubber to unger i barnevogn og bærer på en trejde i Mei Tai, fordi jeg bare er løbet totalt tør for batteri og slæber mine birchenstokbeklædte trætte fødder op ad bakken godt gemt bag kæmpe solbriller der kan dæmpe lysets vej ind i min trætte hjerne. Folk tror at Thomas er endnu et af vores børn og japanske turister tager billeder af denne mærkelige kæmpe familie, og spanske skolebørn spørger os, hvilket obskurt land, vi mon kommer fra; klokken er næsten seks om aftenen og vi har et vindue på en halv time til at se Paladset, så der er (stadig) ikke tid til at spise. 

IMG_4366

Man drøner gennem en park; en utrolig smuk park fuld af roser og ruiner, og lander så i en laaaang kø i direkte sol, og det er bare fyrre grader og man står og slæber på en træt baby. Vi holder fanen højt, og kommer igennem - forbi sikkerhedsvagter, der med ægte svømmehals-livreder attitude, holder skarpt øje med alt og alle (vi følte os både skyldige og bange, han havde både en stav og en pistol, samt et helt bælte m ekstra patroner) - og endelig ind i selve paladset.

IMG_4359

Og hvad sker der så? Det er faktisk et mirakel. Det er faktisk totalt utroligt, vidunderligt, overvældende. Ungerne er trætte og sultne og småsure, men det går. Det hele er old-gammelt, slidt og der er turister allevegne. Og alligevel går man om hvert eneste hjørne og bliver bjergtaget. Lyset, vandet, stenene, farverne, mønstrene, stilheden (som på en eller anden måde var der), skyggerne; det totalt talentfulde håndværksarbejde, arkitektur, rumfornemmelse, udsigterne fra vinduer, broer, søjlegange - lyden af springvand, kilder - fugle der flyver gennem udskæringer i stenene, dovne katte i skyggen. Det var faktisk helt fantastisk, det var faktisk værd at køre langt efter, det var faktisk en stor stor oplevelse.

Jeg faldt i søvn på en bænk til sidst. Sindssygt træt, sansemættet og overvældet. 

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad


IMG_4369

IMG_4268

IMG_2621

IMG_0620

IMG_2624

Alhambra-galleri_2_1

Alhambra-galleri_2_2

Alhambra-galleri_2_3

Alhambra-galleri_2_5

Alhambra-galleri_2_6

Alhambra-galleri_2_7

Alhambra-galleri_2_8

Alhambra-galleri_2_9

Alhambra-galleri_2_6

Alhambra-galleri_2_7

Alhambra-galleri_2

Alhambra-galleri_5

Alhambra-galleri_6

Alhambra-galleri_7

Alhambra-galleri_9

Alhambra-galleri_8

Alhambra-galleri_10

Alhambra-galleri_13

Alhambra-galleri_1

Fotos: Primært taget af Thomas Felumb


Oprindeligt publiceret på vores gamle rejsesite ud-i-det-blå.dk - Nu er alle mine danske artikler samlet på CecilieConrad.dk

Om fugle der er der, og fugle der måske er der
Vi vil fred her til lands

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube