Stille tid | Dag 165 af min 2023 Journal

355154915_2558820124257022_4232147366135961286_n

Den sande nomadiske livsstil er fyldt med forandringer. Nye steder. Nye huse. Nye mennesker. Nye lande. Nye kulturer. Nye planer. Især nye planer.

Da min søsters familie skulle rejse, havde vi en smukt overstimulerende kaotisk morgen med pakning, rengøring, kram og kærlighed.

Samtidig havde Liv, vores ældste barn, ringet og skulle hentes, så min mand tog afsted for at hente hende ved færgen, og mine andre børn og jeg fortsatte med at gøre rent og organisere, indtil huset skinnede.

Så havde vi stille tid. Har du nogensinde det?

Vi har været fuldtidsrejsende i næsten fem år nu.

Vi har bevæget os hurtigt og vildt, været mange steder, fået masser af nye venner, gået på bjerge og besøgt metropoler, deltaget i festivaler og set hundredevis af seværdigheder, kunstværker og naturskønne steder.

Men stille tid.

Stille tid er sjælden.

Så vi sad på sofaerne, tog vores bøger, spiste en simpel frokost i køkkenet og satte os på sofaerne igen. Læste vores romaner, faldt i søvn og læste mere.

Fire timer med ingenting. Med stilhed. Med fokus.

Liv ankom sidst på eftermiddagen. Vi lavede en dejlig middag og sad i timevis og tegnede alle seks.

Det var stille, smilende, delende tid.

Nogle gange er det lige det, man har brug for.

For mig fungerer det kun, fordi min rejsetrang bliver opfyldt af vores livsstil. Før kunne jeg næsten ikke sidde stille; nu sætter jeg virkelig pris på stilhed og langsomme ting.

Som at tegne i timevis.

Der er en form for oprør i at stoppe op, være stille og gøre simple langsomme ting uden umiddelbar værdi. I vores moderne verden virker det, som om vi altid skal være produktive og effektive, så det at lade være med det og åbent og med vilje være stille og langsom er min enkle modstand.

Det kan virke. Det virker for os, og hvem ved? Det kan være smitsomt.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billeder på Facebook 

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Den sidste flaske champagne | Dag 165 af min 2023 Journal
At være mor | Dag 167 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)