Farvel, Sverige | Dag 173 af min 2023 Journal

Liv-og-morfar

Solen skinner, og vi er i gang med at pakke sommerhuset ned. Efter to uger i "Skolstugan" føler vi en vis grad af tristhed, da vi forlader Sverige.

At bo midt i skoven har givet os en tiltrængt pause fra vores hektiske nomadiske liv. Det var en oplevelse af noget stille og sødt, og vi kan mærke, at vi ønsker mere af det samme!

På vej til Danmark besøgte vi min far, som bor i det sydlige Sverige i en smuk lille by. Han ejer to huse, hvoraf det ene er en fiskerhytte, der strækker sig 35 meter ud i Østersøen.

Det er utroligt smukt der, og vores genforening var fyldt med kærlighed.

Vi gik på stranden, delte historier, sprang ud i det varme sommerhav for at svømme, talte og tog billeder. Vi kiggede også i gamle fotoalbum og lyttede til historier, indtil det var tid til at køre vores ældste hjem, så hun kunne nå at deltage i en Sankt Hans-fest.

Broen mellem Danmark og Sverige er utroligt smuk. Det er en fantastisk oplevelse at krydse den, hvor man kører både over og under vandet og krydser grænsen midt på broen.

Jeg bliver altid sentimental, når vi kører gennem smukke København. Der siges mange farveller. Farvel til vores tid i Sverige, farvel min far, farvel København. Vi elsker jer alle.

Nu venter der os en sidste uge i Danmark, og vi starter med en weekend hos min søster. Vi parkerede trætte og sultne med en bunke vasketøj fra de sidste to uger.

Sommeraftenerne her i Skandinavien er fantastiske. Men vi holder fast i vores plan om at forlade Skandinavien i højsommeren for at besøge nogle af de andre vidunderlige lande i Norden.

Selvom jeg ønsker det, kan vi ikke være alle steder på samme tid.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billede på Facebook


Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

At opnå sit fulde potentiale | Dag 172 af min 2023 Journal
Havefest og migræne| Dag 174 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube