Havefest og migræne| Dag 174 af min 2023 Journal

garden-party

Efter hjemkomsten fra Sverige, sagde vi farvel til vores ældste datter. Hun blev sat af hos hendes skønne kæreste i København. Derefter kørte vi til min søsters hus, der også ligger i København. Jeg krammede mine niecer og lavede lidt mad. Vi var trætte, og den næste morgen dag crashede jeg.

Jeg vågnede flere gang i løbet af natten med hovedpine og vågnede op med en enorm hovedpine, som fortsatte hele dagen. Jeg  prøvede alt, hvad jeg kunne, for at slippe af med den. Jeg mediterede, drak vand, tog et brusebad. Det virkede som om, at den lettede lidt, men den kom tilbage med fuld styrke, da vi tog afsted for at deltage i en havefest.

Det viste sig at vi ankom to timer for tidligt. Jeg havde simpelthen noteret den forkerte tid i vores kalender. Hvilket viste sig at være perfekt. Det gav mig tid til at tage smertestillende og lægge mig ned på min seng og sove hovedpinen væk. Det tog to timer, og jeg var stadig udmattet, da jeg vågnede op.

Når man er sund og rask, har man hundrede drømme og tusind planer. Når man ikke er det, har man kun én. Blive rask.

Et godt 12-timers migræneanfald mindede mig om, hvor taknemmelig jeg er for at være sund.

Det er en overvældende ting, når man tænker over det; Gud har skabt denne ekstreme mængde af skønhed og glæde og også vores kroppe til at modtage skønheden. Vores sind, vores sanser og vores nervesystem interagerer med verden og vi får glæden af at opleve den blide vind mod kinden og synet af blomster, liv og kunst. 

Min familie er ikke vant til at jeg "checker ud". Så vi skulle lige igennem en periode med negative vibrationer, før vi fik vibreret os tilbage til vores normale gode stemning.

Senere på dagen fejrede vi en veninde, der lige havde afsluttet sin universitetsuddannelse med en skøn havefest. Der var musik, solskin, blomster og mad; vi spillede Spike Ball og sad i skyggen, talte med folk og smilede meget, indtil det var tid til at skulle videre, tilbage til min søsters familie.

Mine sønner tilbragte aftenen med at klatre med min svoger; jeg lavede noget mad og vaskede tøj, krammede mine niecer og talte med min datter.

Det var en smuk dag. Og sundt at blive mindet om at være lykkelig for at være sund og rask.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billede på FacebookTak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Farvel, Sverige | Dag 173 af min 2023 Journal
En tristhed sniger sig ind | Dag 175 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)