En tristhed sniger sig ind | Dag 175 af min 2023 Journal

7A83DC95-CC12-4393-AE07-6E21F18E5450

Vi er i gang med de sidste farvel-runder i Danmark og jeg kan mærke at der er en tristhed der sniger sig ind på livet af mig. Det er prisen for vores eventyr betales lige nu. Vi når kun fem uger i Danmark i år - og det koster - det gør ondt.

Jeg klager ikke; jeg lægger bare mærke til det. Sådan er det. Vi elsker eventyret, vi ønsker at udforske nye områder, og vi ser frem til at se vores venner, der nu er spredt ud over Europa. Vi vil nomadelivet, også selvom det koster. Når vi forlader vores hjemland, bliver vi triste. Det er okay. Vi kommer tilbage.

Det er en udfordring at tage afsted om sommeren, når folk holder fester overalt, strandene er dejlige og jordbærne er modne. En udfordring, som vi tager imod. Det er - til syvende og sidst - stadig det værd, fordelene opvejer sorgen. Og sorgen er jo egentlig bare kærlighed.

Så vi tog til en familiebrunch i en have fyldt med roser i København, sad i skyggen og talte med familiemedlemmer hele søndag formiddag, indtil vi sagde farvel og drog afsted til en fødselsdagsfest om eftermiddagen i en anden have i Helsingør. Smil, jordbær og solskin, den slags solskin der er lige inden et stort uvejr, fugtigt og overvældende.

Vores ven i Helsingør bor lige ved siden af et beskedent stykke skov, et rigt lille stykke natur mellem byen, jernbanen og havet. Vi gik gennem skoven for at komme til stranden - sammen med næsten alle fra festen - og legede i vandet i lang tid. Kronborg, slottet fra historien om Hamlet og en stor del af Danmarks kongers historie kunne ses i horisonten, Sverige lige på den anden side af vandet, solen så stærk og lys over os og vandet uimodståeligt.

En dobbelt havefestdag med en strandtur som bonus. Ja, om aftenen er vi trætte. Og den lille sorg er den store kærlighed; vi ved det og omfavner det. Kærlighed, venskab og skønhed venter på os på alle de andre steder, vi har udvalgt til denne sommer, og vi er på vej.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Havefest og migræne| Dag 174 af min 2023 Journal
Man må aldrig lade frygten overtage | Dag 177 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Hej, Jeg hedder Cecilie Conrad

Vi lever et helt fantastisk STRÅLENDE liv. Virkelig. Vi er ude af Matrix, ude af boksen, lykkelige og frie. Vi har unschoolet i +10 år og rejst på fuld tid med vores børn i +5 år.

Jeg er uddannet psykolog og fuldtidsmor. Jeg deler min grundige erfaring og viden, min fokuserede og stærke vibration, mit erfaringsfelt og mit lys. 

Coaching: Har du brug for min hjælp?

Jeg rådgiver personligt og fra hjertet, nærværende og frisættende.Jeg kender vejen ud af mørket og frustrationerne, vejen til dit sande selv, den vej, du skal gå, for at leve et fantastisk liv.

Book en samtale

Cecilie-portraet (2)

Har du hørt vores podcast?

Self Directed logo

Den handler om Unschooling, Traveling, Forældreskab, Penge, Frihed og hvad det for os betyder at leve et Self Directed liv!

Her kan du høre den seneste periode!

See all episodes

Lyt hos Apple Lyt via Spotify Se på YouTube