On the Road Again | Dag 184 af min 2023 Journal

on-the-road

I dag starter vi på et 100 dages roadtrip. Cirka.

En roadtrip hvor vi har base i vores Mercedes. Først skal vil besøge venner i Tyskland, derefter tager vi på roadtrip med andre venner, hvor vi skal opleve Gent-Festen i Belgien og besøge flere venner, og derefter tager vi til England for at mødes med endnu flere venner og se familie og udforske nye horisonter, da vi aldrig har været i England før.

Vi har venner, der kommer for at vandre i naturen sammen med os i England, og så skal vi også deltage i en stor hjemmeundervisningsfestival, før vi bevæger os mod Calabrien, Spanien, hvor vi skal gå 250 kilometer af Caminoen i September, inden vi vender tilbage til Catalonien for at sige farvel til Europa for denne gang.

At tage afsted fra det beskedne Sønderjylland virker som et stort farvel.

Vi er glade for at tage afsted og har ikke så meget brug for en plan, som vi har brug for lidt indre fred.

Vi tilbragte hele morgenen i langsomt tempo og handlede de sidste ting i vores hjemland og kørte hele eftermiddagen på den A7. Vi stoppede et tilfældigt sted for at lave frokost og fortsatte gennem bil-køen omkring Hamburg, hvor vi også nød at gense containerhavnen.

Vi snakkede meget mens vi kørte, da vi ikke havde haft ordentlig tid til at snakke med hinanden under vores sidste farvelrunder i Danmark.

Da vi forlod motorvejen for at køre til vores venner, begyndte vi at høre høj musik og synge med, så vi ankom i højt humør til deres smukke have.

Det er interessant, hvordan vores liv udfolder sig; vores hjemmebase flytter sig rundt; vi føler os komfortable og glade, når vi har samlet vores energi, ting og planer i dette lille hjem på hjul.

Vi er klar til at være klar, klar til at tage afsted, klar til at dele, nyde, lære, udforske og slappe af.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Denne dag er en velsignelse | Dag 183 af min 2023 Journal
En dag til at nulstille balancerne | Dag 185 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)