Hvorfor skrive hver dag? | Dag 199 af min 2023 Journal

the-why

Jeg er usikker på, hvorfor jeg fortsætter med at skrive disse små historier om vores rejser. Nogle dage føles det som en unødvendig byrde. At offentliggøre dem på sociale medier gør det værre. Min aftale med mig selv er at jeg skal skrive hver dag - og at jeg skal dele mine små skriverier på de sociale medier (ikke at jeg tror, at alle læser det hele, men nogle gør).

At skrive hver dag om, hvad der skete, og hvad vi tænkte, virkede som en god idé i starten. Jeg tænkte, at det ville hjælpe mig med at holde styr på tingene. Ankre mine tanker. Huske, og glemme - vurdere.

Det kan stadig være en god idé, ligesom meditation. Men det er så let at lade være, at springe over, at vente til en anden dag, "i dag har jeg ikke tid," tænker jeg. Men jeg tror, at jeg tager fejl. Ligesom meditation helt sikkert vil gøre mig godt, vil det også gøre mig godt at skrive en lille ting hver dag.

Jeg har ikke tænkt mig at starte med at bruge en vane-tracker. Det kan jeg aldrig finde ud af. Med denne skriveproces har jeg i det mindste noget kreativt rum. Hvor jeg folder indre ting ud, lægge minder på plads. Gemmer dem i den rigtige rækkefølge, med den rette følelse, i den rigtige kontekst. Og på den måde, forstår hvad der virkelig skete.

Nå, men. Jeg skriver dette, mens jeg kæmper for at følge med mine skriveambitioner på endnu en europæisk roadtrip. Omringet af mennesker og kultur, og eventyr hele tiden, finder jeg det meget svært at tage en pause for at sidde og reflektere. Desto vigtigere er det!

Så, vi forlod Gent og vores venner der og ankom tidlig aften i Calais for at forberede hundene til England (en tablet og en underskrift) - og kørte afsted til bunker-stranden lige uden for byen for at nyde solnedgangen og sælerne. Så unikt og smukt, at det er svært at fatte.

seals

Og ja, det er det værd ikke at skrive på en dag som denne. At vente og så skrive om det en dag eller to senere. Så længe jeg tager mig tid, sålænge jeg tager en pause for at reflektere.

Og jeg kan lide det. Den indre fred der følger.

Lys og kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Se flere billeder på Facebook

 

Tak fordi du læser med
Jeg vil elske at høre fra dig. Lytte til dine tanker og refleksioner - eller ros :) Det er ofte følelsesladet at dele vores liv på denne måde, og vi bliver meget glade, når vi får feedback fra jer der læser med. Så du er meget velkommen til at dele en kommentar nedenfor 😋

Tid til at chille | Dag 198 af min 2023 Journal
Calais | Dag 200 af min 2023 Journal

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)